ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як потрібно доглядати за газовою плитою?

    Догляд купуючи власне житло, кожна жінка заздалегідь займається облаштуванням кухні. Особливо багато часу вона приділяє підбору побутової техніки. Без деякого обладнання, а саме без холодильника і газової плити господині просто не уявляють свого життя.

    Зрозуміло вони намагаються дотримуватися всіх рекомендацій виробників з приводу користування. Крім цього господині не забувають і про регулярне очищення. Адже знають наскільки це важливо. Але як показує практика, не всі виконують ці правила або роблять помилки. Як наслідок — раптова поломка і нові запчастини для газових плит Gorenje , без яких просто не обійтися. Зрозуміло, що такий розвиток подій нікого не радує. Тому жінки і хочуть дізнатися, а яких правил необхідно дотримуватися?

    Що потрібно обов'язково запам'ятати про газову плиту?

    Фахівці стверджують, що нормальна робота обладнання залежить виключно від того, наскільки правильно ви за ним доглядаєте. Так що регулярно витирайте поверхню.

    Запам'ятайте одне просте правило, якщо на плиту щось пролилося, то його відразу необхідно витерти. Коли воно засохне, то часу на прибирання витратите набагато більше.

    До яких ще рекомендацій варто прислухатися?

    1.Чугунні деталі, а також елементи, виготовлені зі сплавів необхідно знімати і чистити щітками. Також можна використовувати спеціальні засоби.

    Якщо готували в духовці, то не полінуйтеся після приготування зняти всі деталі і прополоснути їх у мильній воді. Робіть цю процедуру після того, як духовка охолола, інакше можна обпектися.

    2. Поверхня з декоративною емаллю більш вибаглива в догляді. Тут заборонено використовувати абразивні речовини. Покриття протирайте пінним розчином.

    3. Не забувайте також і про пальники. Їх форсунки досить часто піддаються засміченню, що призводить до поганого горіння газу або виходу з ладу техніки. Акуратно зніміть їх і прополосніте в пінній воді. Після ретельно просушіть і вставте на місце.

    На все прибирання ви витратите мінімум часу, але завдяки такому підходу, ви продовжуєте термін служби обладнання. Дотримуйтеся при цьому всіх рекомендацій.

    Терміново потрібні деталі для газової плити?  

    Інтернет-магазин Patok завжди виручить. Тут зібрано все, що може знадобитися для ремонту техніки. Вам потрібно лише чітко визначитися із маркою. Якщо не можете в цьому розібратися, то консультанти допоможуть. З нами ваше обладнання прослужить ще не одне десятиліття.