ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому холодильник перестав морозити?

    Напевно, немає такої людини, яка б не стикалася із ситуацією, коли холодильник в один прекрасний момент перестав дотримуватися потрібного температурного режиму. Начебто пристрій працює, світло горить, а не морозить.

    Холодильник Зрозуміло — це викликає паніку. Особливо у тих, у кого обладнання повністю забите продуктами. Починаються термінові дзвінки друзям і в майстерні. Так як користувачі самостійно розібратися в причинах не можуть. Дійсно краще відразу звернутись до фахівця. Він розбереться у всьому і скаже, які потрібно купити запчастини для холодильника Атлант для заміни.

      Всі проблеми в порушенні роботи техніки можна розділити на дві категорії:

    • прості;
    • складні.

    Що стає причиною збою?

    У першій групі фахівці виділяють проблеми, які швидко і легко вирішуються. Найчастішими вважаються:

    • ввімкнене розморожування;
    • продірявився ущільнювач;
    • вихід з ладу датчика температури;
    • несправності в регуляторі.

    Досить часто причиною порушення є неправильно обраний режим. Перш ніж панікувати переконайтеся у відповідних налаштуваннях. Є ймовірність, що хтось ненароком їх поміняв. Якщо це не допомогло, шукайте проблему далі, а краще відразу зателефонуйте до майстерні.

    Поганий ущільнювач теж стає винуватцем збою. Через нещільно закриту дверцю всередині, не дотримується потрібний температурний режим. Гумку необхідно обов'язково замінити.

    Зламатися можуть датчик температури або терморегулятор. Їх легко замінити. Після цього пристрій починає працювати, як належить.

    Більш складними випадками вважаються, коли справа стосується реле, мотора або ж системи охолодження. вихід з ладу хоч однієї деталі вимагає негайної заміни. Деякі з них (згорілий двигун) змінюються тільки в майстерні. Якщо справа у витоку фреону, то важливо знайти пошкодження в системі, а потім її заправити холодоагентом. Можливо, в трубках є засмічення, тоді буде потрібна додаткова чистка.

    Як тільки виникли будь-які проблеми в роботі техніки, звертайтеся до майстра. Чим раніше знайдеться причина, тим дешевше обійдеться ремонт.

    Знадобилися термінові деталі для холодильника?  

    В Інтернет-магазині Patok у вас є можливість купити будь-який товар до всіх моделей. Фахівці завжди допоможуть з вибором. З нами ваша техніка прослужить ще досить довго.