ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Звертаємо увагу на основні характеристики при виборі блендера

    Запчастини Зазирнувши на кухню до будь-якої сучасної господині, можна побачити величезну кількість різної техніки. Це як габаритна, так і зовсім невелика. Кожна з них значно спрощує життя жінкам. Якщо раніше жодна господиня не уявляла свого життя без холодильника і газової плити, то зараз і без блендера.

    Це електричний прилад, що використовується для подрібнення різної їжі, приготування мусів, коктейлів, для подрібнення льоду. Раніше процеси виконували різні прилади або доводилося робити вручну, що займало досить багато часу. З появою маленького помічника процес готування значно спрощується. А маючи ще додаткові насадки або запчастини для блендера, philips можна дивувати своїх рідних незвичайними стравами.

    Запчастини На ринку сучасної побутової техніки пропонують величезну кількість різних варіантів, що просто очі розбігаються. Більшість звертають увагу виключно на бренд, але вивчати потрібно основні характеристики, від яких залежить в подальшому робота обладнання.

    Перед покупкою необхідно чітко визначитися, для чого саме купується оснащення. Якщо плануєте тільки збивати коктейлі і робити пюре, то зверніть увагу на моделі з мінімальною потужністю. Для переробки різних продуктів знадобиться вже більш потужний. Щоб розколоти лід або подрібнити горіхи потужність повинна бути максимальною.

    Залежно від цих потреб залежить і обсяг чаші.

    1. Для рідини необхідно брати максимальний обсяг. При цьому пам'ятайте, що чаша до кінця не заповнюється.
    2. Для переробки твердих продуктів цілком вистачить і літрової.

    Якщо дозволяють можливості, то відразу візьміть модель з максимальним об'ємом чаші, щоб в подальшому не шкодувати і не включати обладнання по декілька разів. Що стосується потужності, то тут дійте на свій розсуд. Пам'ятайте, чим більше показник, тим дорожче коштує техніка. Ще один невеличка порада — вибирайте ті моделі, до яких в разі необхідності легко підшукати додаткові запчастини.

    В Інтернет-магазині Patok, ви легко знайдете різні додаткові запчастини для побутової техніки. Для цього необхідно вказати характеристики, а з каталогу будуть запропоновані цікаві варіанти. Якщо виникне необхідність — консультанти на зв'язку.