ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Зламався термостат бойлера: що робити?

    Відсутність гарячої води у будинку змушує кожного господаря терміново шукати рішення. Це ж одні незручності. Налаштування хорошого водонагрівача — прекрасний вихід із ситуації.

    Тепер користувачі забудуть про всі клопоти і стануть насолоджуватися комфортним життям. Але раптово може статися таке, що в роботі пристрою виникають збої. Вода не гріється або навпаки прилад не вимикається. В обох випадках потрібно якомога швидше купити термостат для бойлера , інакше потім будете витрачатися на новий водонагрівач.

    Що ж робити?

    Будь-яке зволікання користувачів погіршить ситуацію. Є ризик того, що пристрій може взагалі вибухнути через перегрів. Так що перестаньте користуватися приладом   і як можна швидше викличте майстра. Він повинен точно підтвердити поломку.

    Якщо дійсно вийшов з ладу терморегулятор, то немає сенсу його ремонтувати. Ви повинні придбати новий. Це швидше і надійніше. До того ж він не так дорого коштує.

    Але щоб техніка працювала справно, варто враховувати певні правила під час вибору запчастин:

    • не полінуйтеся заглянути в техпаспорт водонагрівача, щоб вибрати відповідну деталь;
    • уважно огляньте зіпсований елемент і запам'ятайте на ньому маркування, а ще краще запишіть;
    • вивчайте характеристики кожної деталі і порівнюйте зі своїми.

    Ніколи не замовляйте запчастини виключно по фото. На картинках вони однакові. Так що уточнюйте характеристики у продавців. Якщо сумніваєтеся, попросіть розповісти різницю між ними.

    Порада: купуйте оригінальні деталі в перевірених магазинах, якщо хочете довго користуватися водонагрівачем.

    Як поміняти запчастини?

    Якщо у вас ще діє гарантійний термін, то відразу звертайтеся до фахівців. Це вони повинні проводити всі роботи. До того ж це безкоштовно (якщо поломка не пов'язана з порушенням правил експлуатації, де причиною стають самі користувачі).

    Після закінчення гарантії намагайтеся також звертатися до майстрів. Якщо у вас немає такого досвіду є ймовірність зробити помилку. Також   фахівець проведе огляд решти деталей, щоб переконатися в їх робочому стані.

    Поломка побутової техніки — неприємна річ, але вона ж не може працювати вічно. З інтернет-магазином Patok швидко вирішите проблему. Заміна термостата у бойлері знову забезпечить вашу сім'ю гарячою водою на тривалий період.