ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому ремінь для пральної машини злітає? 5 найпоширеніших причин

    Кожен побутовий прилад має свій термін служби при дотриманні всіх правил експлуатації. Пральна машина не стала винятком. Навіть найякісніші запчастини через якийсь час виходять з ладу.  

    Одна з найпоширеніших ситуацій — барабан перестав обертатися. А вся справа в тому, що ремінь до пральної машини злетів . Просто він з'єднує двигун і барабан. У разі його поломки машинка перестає працювати.  

    Рішення проблеми — заміна деталі. Але користувачів також цікавить питання, а чому взагалі злетів ремінь. Адже повторення історії не хочеться.

    Що стало причиною поломки запчастини?

    Фахівці кажуть, що існує величезна кількість причин. Але серед них є список найпоширеніших. 1_2906587334c1ad72f723e7f6e7797f77.jpg

    Зношеність деталі

    Кожен елемент має свій термін служби і після його закінчення ремінь виходить з ладу. Навіть якщо ви придбали дорогу техніку, це не вберігає від поломки.  

    Увага: якщо ремінь постійно злітає, але інші кріпильні деталі в порядку, просто замініть його на новий. Він розтягнувся і через втрачену форму злітає.

    Порушення правил експлуатації

    Часто з метою економії часу і ресурсів користувачі завантажують набагато більше білизни, аніж це зазначено в інструкції. Від таких постійних перевантажень ремінь швидше зношується. Та й на інших деталях це згубно позначається.

    Ослабли кріпильні деталі

    Ремінь часто злітає із-за проблеми в шківі, підшипниках або валі. Їх потрібно краще закріпити. Якщо вони зносилися, то повністю змінюються.

    Заводський брак

    Найчастіше він проявляється вже відразу після покупки. Порада: поки діє гарантія, нічого не намагайтеся виправити самостійно. В іншому випадку можуть відмовити в безкоштовному обслуговуванні.

    Деталь поганої якості

    Це стосується тих випадків, якщо ви вже змінили ремінь, але він продовжує злітати. Просто багато в цілях економії часу і коштів купують дешеві моделі в сумнівних магазинчиках. Є й інша причина: деталь не підходить під вашу марку техніки.

    Більш детально про ці та інші проблеми розповість майстер. Він підкаже: чи є сенс знову надягати старий ремінь або краще замінити його на новий.  

    Після огляду і з'ясування причини, користувачі хотіли б максимально продовжити термін служби пральної машинки. А все просто: потрібно дотримуватися правил користування і регулярно проводити профілактичні огляди. І ще вчасно міняти запчастини на якісні та оригінальні, які представлені в асортименті Patok.