ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Декілька порад, щоб муфта для м'ясорубки Бош довше служила

    Побутова техніка на кухні — це значне спрощення процесу приготування. З хорошою м'ясорубкою витратите набагато менше часу на підготовчі процеси. Але якщо запчастини приладу несправні, користуватися ним заборонено, це може привести до ще гірших наслідків.

    Так зламана муфта для м'ясорубки Бош більше більше не зможе захищати двигун від перевантажень. У разі виникнення повторної ситуації мотор просто згорить. Так що муфту краще якомога швидше замінити. А ще варто знати прості правила, як уберегти цю деталь від передчасної поломки.

    Яких правил варто дотримуватися?

    Хоч і муфта коштує зовсім недорого, це не означає, що її станом потрібно нехтувати. Адже не хочеться раз на місяць постійно купувати запчастини. Це клопітно.  

    Щоб такого не відбувалося, варто запам'ятати декілька простих і дієвих порад:

    • Намагайтеся не переробляти занадто жорстке м'ясо. Просто його прожилки почнуть намотуватися на шнек, що призведе до перевантаження всіх деталей. В результаті муфта може зламатися.
    • Контролюйте кількість переробляючих продуктів. Не варто за один раз використовувати абсолютно все. Це колосальне навантаження.
    • Слідкуйте за часом роботи. Не варто користуватися м'ясорубкою декілька годин поспіль. Це негативно позначається на всіх складових.
    • Відмовтеся від переробки занадто твердих продуктів у м'ясорубці. Зокрема це стосується горіхів, льоду, деяких круп.

    У цих правилах немає нічого складного. Їх виконання допоможе значно продовжити термін служби всієї техніки і мінімізувати її поломку. Але якщо неприємність таки сталася, потрібно якомога швидше її усунути і Patok в цьому допоможе.   Нехай, виконання побутових справ більше не доставляє занепокоєння.