ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому потік бойлер і чи можна цього уникнути?

    Відсутність гарячої води у будинку — це стільки клопоту і незручностей. Доводиться постійно гріти воду в каструлях і так вирішувати свої побутові потреби. Через деякий час це набридає і потрібно якось вирішувати проблему. Єдиний вихід із ситуації — купівля якісного бойлера.

    З ним ви забудете про всі проблеми. Але в один прекрасний момент бачите, що обладнання потекло. І виникає цілком логічне запитання, а чи є сенс купувати запчастини для бойлера, для ремонту або потрібно шукати новий прилад.

    Через що сталася така неприємність?

    Відразу хочеться сказати, що в більшості випадків ремонт обладнання неможливий (протікання зверху чи знизу бака, біля градусника). І тільки деяким щастить і бак ще підлягає ремонту, якщо ви помітили протечку в нижній кришці. Але точний вердикт може сказати тільки майстер. Ось тому, як тільки виявили неполадки, зв'яжіться з фахівцями.

    У чому криється причина неполадок:

    • недотримання правил експлуатації;
    • неправильний монтаж;
    • матеріали поганої якості.

    1. Найчастіше причиною поломок стають самі користувачі, що не дотримуються елементарних правил користування. Адже в інструкції чітко вказано, що бойлер періодично потрібно чистити від накипу. Як часто це робити, все залежить від якості води. До того ж не забувайте періодично міняти деякі деталі.
    2. Причиною може бути і порушення установки. Ось тому потрібно доручати цей процес фахівцям. Вони краще вашого знають всі тонкощі. Так що вам не страшний гідроудар, так як буде стояти запобіжний клапан. Хоча за тиском стежити все ж варто.
    3. Буває і таке, що витік виникає через неякісні матеріали. Таке часто трапляється, якщо купити недорогу китайську модель. Тому не варто економити на придбанні приладів.

    Якщо дотримуватися елементарних правил користування і вибрати якісну модель, то пристрій може прослужити без ремонту до 10 років. Але в цій ситуації все залежить виключно від вас.

    Виникли проблеми вроботі бойлера? В інтернет-магазині Patok знайдете необхідні деталі. За декілька хвилинзамовите оригінальні товари будь-якої марки. Якщо виникнуть складності,консультанти допоможуть розібратися в асортименті. Подаруйте своїй техніці другежиття.