ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Ремінь на пральну машину – навіщо він і яким буває: розповідає інтернет-магазин Patok

    У будь-якій сучасній техніці немає зайвих деталей. Забери хоч одну і вона точно перестане нормально функціонувати, а то і зовсім припинить працювати. Ремінь на пральну машину виконує дуже важливу функцію. Якщо він спадає або рветься, прилад зупиняється. Навіщо ж ця деталь і чому вона така важлива, дізнаєтеся від фахівців інтернет-магазину Patok.

    Що це за штука?

    Ремінь — це невід'ємна частина пральної машини. Завдяки йому можлива передача енергії електромотора барабану. Якщо деталь виготовлена ​​з якісних матеріалів, то навіть за умови інтенсивної експлуатації він не вийде з ладу довгий час. 1_a414a7e0f6ab868935e935bb9cec7215.jpg

    Втім, термін його експлуатації залежить також від дотримання призначених для користувача правил. Не навантажуйте більше білизни, аніж зазначено виробником. А ще закривайте дверцята пральної машинки.

    З яких матеріалів виготовляються ремені для пральних машин?

    В цьому плані варіантів всього два — гума або пінополіуретан. Кожен з них має як переваги, так і недоліки.

    • Гумовий виріб просто відрізнити по насиченому чорному кольору. Він вирізняється високою міцністю, але при цьому малоеластичний. Якщо заміну деталі роблять фахівці, проблем не виникне, а от поодинці без спеціальних навичок і устаткування, навряд чи вдасться впоратися.
    • Поліуретанові мають яскраво-жовте забарвлення та й тягнуться вони чудово. При цьому термін експлуатації предмета набагато менше попереднього. Зсихання і розтріскування — його головна проблема.

    Що відбувається із пральною машиною, якщо ремінь несправний?

    Рекомендуємо хоча б іноді звертати увагу на роботу вашої пральної машини, щоб не пропустити важливі ознаки проблем із ремінним приводом. В іншому випадку, ваша неуважність може обернутися капітальним ремонтом або покупкою нової пральної машинки.

    Несправність ременя проявляється у таких ситуаціях:

    • уповільнення обертальної діяльності барабана;
    • взагалі припиняє обертатися в одному з режимів «прання» або «віджимання»;
    • самостійно прокручується без обраної програми.

    Поломка побутового обладнання — це не найприємніше. Адже часто заміна деталей коштує досить дорого. З іншого боку, краще відразу звернутись до фахівця, щоб після самостійного огляду не довелося купувати нову машинку. Пам'ятайте, скупий платить двічі.

    Інтернет-магазин Patok готовий завжди прийти вам на допомогу і забезпечити всіма необхідними запчастинами.

    \