ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    За якими характеристиками вибирати електродвигун для пилососа Samsung?

    Пилосос — це незамінний помічник у побуті. З ним прибиратись одне задоволення. Але це можливо, коли побутовий прилад знаходиться в ідеальному стані. Так іноді трапляється, що мотор техніки ламається і вимагає заміни.  

    Без нього користуватися пристроєм просто нереально. Значить, потрібно якомога швидше придбати електродвигун для пилососа Samsung і для цього не завадить знати декілька критеріїв вибору.  

    На які характеристики важливо звертати увагу?

    Багато користувачів здійснюють досить поширену помилку: набувають першу-ліпшу деталь, щоб якомога швидше користуватися технікою. Ось тільки не факт, що така запчастина підійде і потім доведеться шукати іншу.

    Щоб такого не сталося, важливо відразу враховувати деякі характеристики.

    Розміри

    Якщо бути більш точними, зверніть увагу на діаметр і висоту турбіни, повну висоту. Все це вимірюється в мм. Щоб не помилитися, робіть виміри по декілька разів.

    Потужність

    Від цього показника залежить, скільки пилосос зможе зібрати сміття. Чим вище цей показник, тим значно швидше збирається пил.

    Увага: не варто спеціально купувати двигун з більшою або меншою потужністю. Вона повинна відповідати тій, яка вказана в інструкції.

    Спосіб кріплення

    Є декілька варіантів кріплення:

    • пази;
    • засувки;
    • прокладки.

    У кожного з них є свої особливості, так що будьте уважними.

    Ці важливі чинники вибору заслуговують на особливу увагу. Якщо є така можливість, візьміть із собою старий двигун. З його допомогою набагато легше підібрати новий.

    Коли таке зробити неможливо, вкажіть точну модель побутового приладу. З урахуванням цих даних без проблем підберете необхідні деталі і Patok стане надійним помічником.