ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як поставити скло на пральну машину?

    Хоч і скло дверцят пральної машини товсте і міцне, воно може тріснути або навіть розбитися. Причини бувають різні: неакуратне транспортування, потрапляння залізних предметів у барабан під час прання, сильний удар із зовнішнього боку.

    Самостійно вставити скло на пральну машину досить складно, а заклеїти тріснуте скотчем — не вихід. Перше, що потрібно зробити — перекрити подачу води, якщо є така можливість і вимкнути прилад з мережі. Якщо скло повністю розбилося, не підпускайте близько дітей, вони можуть завдати собі шкоди уламками. З тріщиною теж потрібно бути обережним, адже одне різкий рух і все посиплеться.

    Заміна скла Скло

    Якщо ви впевнені, що зможете замінити скло самостійно, виконавши наведені нижче дії:

    1. Безпека понад усе. Переконайтеся, що техніка виключена з розетки.
    2. Відкрутіть гвинти, які тримають дверцята. Покладіть їх разом, щоб не розгубити.
    3. Від'єднайте верхню накладку за допомогою плоскої викрутки. Намагайтеся, щоб рухи були чіткими і в міру сильними, інакше можна пошкодити пластикову панель.
    4. Дістаньте чашу і екран (якщо є).
    5. Поставте нові деталі, щоб вони щільно прилягали до краю і потрапили в отвір. Скло повинно бути саме для вашої моделі і марки машинки. Іноді буває складно знайти необхідну деталь і люди купують схожу, але схожа не значить ідентична. Краще не викидайте гроші на вітер.
    6. Одягніть назад верхню декоративну панель.
    7. Прикрутіть дверцята

    Здається, що дій не так вже й багато і вони досить прості. Але, якщо ви погано закріпите гвинти або покладете чашу неправильно, може статися справжній потоп у вашому домі. З'явиться в два рази більше проблем і вирішувати їх доведеться негайно.

    На сайті інтернет-магазину Patok є різні запчастини та аксесуари для побутової техніки, які складно знайти в місті. Ви можете дзвонити на гарячу лінію, ми з радістю відповімо на питання. Переходьте в каталог товарів і замовляйте необхідну деталь.

    Нехай ваша техніка служить вам довго.\