ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Шланг для пральної машини: що це за деталь і чому вона ламається?

    Будь-який сучасний будинок повністю укомплектований побутовою технікою.   Без неї неможливо уявити комфорт і затишок. Це не тільки веселощі (телевізор, колонки), а й спрощення власного життя (фени, праски, газові плити, холодильники). Особливо цінується велика побутова техніка, яка спрощує життя не тільки господаркам, але і всій родині.

    Уявіть, скільки довелося б витрачати часу на ручне прання. А так декілька натискань і ви можете виконувати інші справи. Скільки ж клопоту завдає раптова поломка. Багато хто відразу починає шукати причину в особливо важливих деталях, забуваючи про дрібні. Але вони теж можуть вийти з ладу і шланг для пральної машини не виняток.

    Як не знати клопоту з побутовою технікою?

    Варто розуміти, що при поломці шланга пральною машиною користуватися неможливо. Не можна набрати воду або її злити. У найкоротші терміни потрібно вирішувати ситуацію.

    А для цього слід зрозуміти, який саме шланг став непридатним. Їх поділяють на 2 види:

    • для набору води;
    • зливний.

    Крім цього вони відрізняються і довжиною:

    • фіксована (1-5 м);
    • телескопічна.

    З фіксованою моделлю все зрозуміло. Ви самі вибираєте необхідну довжину. Такому варіанту віддають перевагу ті, хто вибирає вбудовану техніку і не планує її переносити.

    Що стосується телескопічної, то в залежності від ситуації можете регулювати довжину. Це підходить тим, хто часто змушений переїжджати, а постійно купувати фіксований шланг накладно. Тільки пам'ятайте про такий момент: подібні моделі швидше засмічуються. А це стає основною причиною передчасного виходу з ладу.

    Так що добре подумайте, коли будете купувати запчастини для побутової техніки.

    Що ж привело до несправностей?

    Тепер у користувачів залишився тільки одне питання, а що ж стало причиною поломки:

    • поява тріщин через перекручування, пошкодження елемента;
    • накип;
    • попадання сторонніх предметів.

    Пересували побутову техніку і придавили шланг; не зовсім правильно його під'єднали — це все призводить до утворення тріщин на поверхні, з кожним разом вони тільки збільшуються. В один прекрасний момент, ви виявите величезну калюжу біля пральної машини. А це ризик зіпсувати побутовий прилад і затопити сусідів.

    Через погану якість води накип накопичується на всіх деталях, в тому числі і всередині шланга. Іншою причиною може бути потрапляння стороннього предмета. Так що не лінуйтеся перевіряти кишені одягу перед пранням.

    Дотримання елементарних правил дозволить продовжити життя пральної машини. Коли буде потрібно поміняти запчастини, інтернет-магазин Patok допоможе придбати необхідні елементи. Ви знову зможете користуватися побутовою технікою.