ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Пральна машина під час віджимання вібрує: у чому причина?

    Життя кожної господині значно спрощується із наявністю у будинку побутових приладів. Так вона може включити пральну машину і паралельно робити щось ще. Але в один прекрасний момент ідилія порушується сильною вібрацією приладу під час віджиму.

    З чим це пов'язано? Зламався амортизатор пральної машини , ослабли кріплення, білизна неправильно розподілилося або ще щось? Давайте розбиратися, тільки не панікуйте.

    Чому пральна машина стала вібрувати?

    Неправильно розподілилася білизна 15_34d9a2a2a4d29d76a20950f314e89ffd.jpg

    Таке буває дуже часто. Можливо, кинули занадто багато речей або одяг заплуталася між собою. У такому випадку зупиніть прання, відкрийте барабан. Якщо потрібно, заберіть зайве або розплутайте речі. Тепер можете назад включати.

    Прилад нерівно стоїть на підлозі

    Поверхня повинна бути твердою і рівною. Якщо тут дошки або підлога з дефектами, проблем не уникнути. Чітко вирівняйте ніжки або скористайтеся спеціальною підкладкою.

    Зламалися амортизатори

    Ці деталі потрібні, щоб запобігти коливанню бака. Щоб дійсно переконатися у їх поломці, спробуйте акуратно потягнути на себе бак і відпустити. Стає на місце — деталі в порядку, розгойдується з боку в бік — непорядок.

    Вийшли з ладу підшипники

    Підшипник через зайву вологу може почати руйнуватися. Це призводить до появи стороннього звуку, а потім і вібрації. Потрібна термінова заміна цих деталей.

    Ослабли кріплення противаг

    Їх потрібно просто підтягнути. Якщо помітні занадто великі пошкодження, краще змініть деталі.

    Як бачите, тільки дві проблеми вирішуються самостійно. В інших випадках потрібен майстер. Якщо вібрація під час прання не припиняється, навіть після перерозподілу білизни, тоді телефонуйте фахівцям. Просто амортизатор або підшипники коштують дешево, та й їх заміна проста. Якщо з цим затягувати, то ремонт обійдеться в кругленьку суму.

    Мабуть, вибір очевидний. Краще зараз замовити деталі через інтернет-магазин Patok, аніж потім витрачати гроші на придбання нової пральної машини. Забезпечте побутовій техніці довгий термін служби.