ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому пилосос під час роботи сильно нагрівається?

    Перегрів прибирання у будинку — одна з обов'язкових справ у списку господині. Найчастіше її роблять раз на тиждень, на вихідних. Зрозуміло, що на це йде досить багато часу. Щоб хоч якось його заощадити є сенс використовувати додаткових помічників. Навіть, самий маленький пилосос здатний значно полегшити прибирання килимів і інших поверхонь.

    Кожна господиня не може натішитися такому помічникові і мріє, щоб він служив якомога довше. На жаль, з часом починають виникати проблеми. Одним із сигналів стане перегрів техніки. Якщо помічаєте, що пристрій сильно гріється, повільно працює, не ігноруйте це. Інакше незабаром знадобляться нові запчастини для пилососа Самсунг , які обійдуться дуже дорого. У зв'язку з цим у багатьох виникає відповідне питання, що слід робити.

    Шукаємо причину неполадок

    Як тільки помітили, що техніка перестала працювати в оптимальному режимі, варто припинити нею користуватися і провести огляд. Це допоможе виявити, що ж стало причиною перегріву. На це впливає декілька чинників:

    • засмічення фільтра або переповнення сміттєвого мішка;
    • попадання всередину трубки стороннього предмета;
    • вихід з ладу двигуна.

    Причин може бути декілька. У зв'язку з цим необхідно дотримуватися послідовності дій.

    1. Спочатку вимкніть пристрій з розетки, і від'єднайте шланг. На цьому етапі зможете оглянути трубку на наявність в ній сторонніх предметів. Якщо щось всередину потрапило, акуратно дістаньте його.

    2. Огляньте пилозбірник. Якщо він практично повністю заповнений, змініть його (стосується одноразових варіантів). Коли пакет багаторазовий, витрусіть, а ще краще сполосніть і дайте йому висохнути. Пластиковий резервуар теж рекомендується мити. Коли зняли мішок, перевірте відразу і фільтри. Можливо, вони теж мають потребу в чищенні або заміни.

    Якщо всі перераховані вище дії не дали позитивного результату, значить справа в двигуні. Щоб виявити причину несправності краще віднести техніку до майстра, який швидко у цьому розбереться.

    Звертаючись в інтернет-магазин Patok, за лічені хвилини, ви можете придбати запчастини для пилососів різних марок. Головне чітко вкажіть критерії і система підбере потрібний товар. За допомогою можна звернутися до консультантів. Подовжуйте життя техніці разом з нами.