ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як необхідно доглядати за м'ясорубкою?

    Всі знають, що термін служби побутової техніки залежить не тільки від її якості, але від дотримання елементарних правил експлуатації. Особливо це стосується різного кухонного обладнання, так як на нього покладається значне навантаження.

    Тепер варто більш детально розібратися про правила догляду за м'ясорубкою, щоб забезпечить їй тривалий термін служби. Дотримуючись деяких хитрощів, можна не тільки полегшити собі життя, але і забути, що через час знадобляться нові запчастини для м'ясорубок Kenwood, для заміни зношених.

    Яких елементарних правил варто дотримуватися?

    Мясорубка Після використання, обладнання обов'язково необхідно помити, навіть якщо лінь. Щоб видалити залишки фаршу і жиру, в самому кінці варто перекрутити скибочку хліба. Після, знімні деталі бажано замочити в соляному розчині на деякий час. Це допоможе позбутися від залишків продуктів.

    У самому кінці деталі миються в гарячій воді з додаванням спеціального засобу. Для додаткової стерилізації обдайте їх окропом.

    Якщо користуєтеся посудомийною машиною, то не забудьте спочатку замочити запчастини, а тільки потім відправляти в мийку.

    Особливу увагу слід приділяти ножам. Їх необхідно ретельно очищати від будь-яких забруднень. Що стосується зберігання, то їх варто складати окремо від інших металевих виробів. Інакше вони швидко стануть тупими і вийдуть з ладу.

    Пам'ятайте, що ножі діляться на дві категорії:

    • деталі, які потребують періодичного заточування;
    • самозагострювальне.

    Як вже зрозуміло, запчастини з першого варіанта потребують періодичного заточування. Як правило, доводиться постійно купувати нові. Щодо останніх, то з ними ніяких проблем. Вони мають тривалий термін служби і витримують значне навантаження.

    М'ясорубка

    Також на забувайте дотримуватися елементарних правил експлуатації. Не користуйтеся м'ясорубкою з занадто твердими продуктами, а також з сильно живавим м'ясом. Через них навіть самі деталі виходять з ладу. Тому дотримуйтеся усіх правил.

    Якщо все ж таки трапилася неприємність і потрібні нові запчастини для м'ясорубки, то заходьте в Інтернет-магазин Patok. Тут ви знайдете все необхідне за лояльними цінами. З нами зможете продовжити техніці життя.  

    \