ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Усуваємо поломку самостійно

    Маючи в будинку побутову техніку, кожен хоч раз стикався із її поломкою. Більшість людей відразу починають панікувати і думати, що доведеться купувати нову.

    Але бувають випадки, коли просто знадобляться запчастини для блендерів Рhilips або інші деталі — проблема вирішена. Головне знайти причину і усунути її.

    Перш ніж впадати в паніку і бігти викликати майстра, переконайтеся в таких моментах:

    • наявність електрики;
    • підключення приладу до мережі;
    • наявність компонентів для роботи.

    Уникаємо помилок

    Як не дивно, але багато хто не помічає відсутність світла, а потім хвилюються, через непрацюючу техніку. Можливо, у вас вибив автомат або це проблема по всьому будинку.

    Перевіряйте, чи завжди прилад включений в розетку. Можливо, ви його перед цим мили і витирали, а потім просто забули підключити. Або ж хтось із членів родини зачепив дріт. Таке досить часто буває.

    Ще одна причина — не вистачає одного з компонентів. При складані ви ненавмисно пропустили одні з них. Ось тепер техніка погано збиває.

    Шукаємо причину

    Якщо ви переконані в пунктах, але прилад відмовляється працювати, тоді викликайте майстра або спробуйте розібратися самостійно.

    Останній варіант якраз підходить для невеликих поломок. Для початку необхідно вийняти пристрій з розетки, адже при розбиранні вас може вдарити струмом або поранити якусь деталь.

    Тепер приступайте до розбирання. Найчастіше користувачі стикаються з проблемою, що ножі перестали подрібнювати продукти. Причин в цьому може бути декілька:

    • недостатня швидкість;
    • велика кількість продуктів;
    • тупі деталі.

    Увімкніть прилад і перемикайте швидкості. Уважно слухайте звук обертання. виберіть для себе найоптимальніший варіант. Якщо швидкості погано перемикаються, то замініть перемикач.

    Ще однією причиною стає велика кількість продуктів. Ножі просто не справляються з навантаженням. Тому, оберіть насадку більш потужну або зменшіть кількість інгредієнтів.

    Остання поширена причина — тупі ножі. Вони тупіють через багато факторів. Пам'ятайте, що самостійно наточити, ви їх не зможете. Доведеться міняти. В деяких моделях крім них набувають ще й сальник. Як правило, вони йдуть в комплекті.

    Наш інтернет-магазин —це Ваш порятунок у ситуації зі зламаною технікою. Ми пропонуємо тількиякісні та оригінальні деталі. З нашою допомогою, ви продовжите життя своємуобладнанню.