ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як правильно зберігати пилосос?

    Чистота в домі — це одна з головних завдань будь-якої господині. Зрозуміло, що в таких ситуаціях складно обійтися без пилососа. З ним весь процес піде набагато швидше. Ви без складнощів впораєтеся навіть з найскладнішими завданнями.

    Але ось після збирання багато господинь стикаються з проблемою, а куди ж заховати свого помічника. Адже не хочеться, щоб він був у всіх на виду. Власникам приватних будинків переживати особливо нічого. А от мешканцям багатоквартирних будинків доводиться задуматися. Адже не хочеться, щоб після невдалого зберігання вам довелося купувати запчастини для пилососа Томас .

    На що ж звернути увагу?

    Ще до покупки, ви повинні чітко вирішити, скільки готові виділити вільного місця. Саме на основі цього і визначитеся з розмірами обладнання.

    А ще важливо звернути увагу на такі моменти:

    • тип закріплення шланга;
    • становище пилососа (горизонтальне, вертикальне);
    • тип кріплення насадок.

    Намагайтеся вибирати моделі, які будуть максимально розбиратися (насадки, шланг). Якщо місце сильно обмежене, то вам підійде вертикальний пилосос, що нагадує щітку. Він займає мінімум простору і добре ховається за дверима.

    Де можна поставити побутового помічника?

    1.Шафа або комора.

    Це найпоширеніші і зручні місця для зберігання. У коморі завжди знайдеться місце для величезної кількості речей. А ось з шафою складніше. Ви повинні точно переконатися, що вона досить простора і містка.

    2.   Балкон.

    Багато хто використовує ці квадратні метри як зайву можливість винести з квартири зайві предмети. Якщо грамотно все розпланувати, то система зберігання і зона відпочинку гарантовані.

    3.Під меблями.

    Цей варіант підходить виключно для власників складної техніки. Якщо під ліжком вистачає місця, то можете її поставити туди або ж складіть у диван.

    Вибираючи куточок для пристрою, враховуйте такі моменти:

    • корпус не повинен ні до чого торкатися;
    • немає труднощів з вийманням і розміщенням техніки;
    •   досить місця для шланга і насадок.

    Якщо ви будете ігнорувати ці правила, то шланг незабаром порветься, насадки зламаються, а на корпусі з'являться подряпини і навіть вм'ятини.

    У таких випадках доведеться шукати нові запчастини в інтернет-магазині Patok. Всього декілька хвилин і замовлення оформлене. За подробицями звертайтеся до менеджерів. Забезпечте своїй техніці тривалий термін служби і дотримуйтеся елементарних правил користування.