ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому м'ясорубка погано перемелює продукти?

    М'ясорубка Щоденний процес приготування у кожної господині забирає багато сил і часу. Але без цього абсолютно не обійтися. Ось і доводиться жінкам кожен день щось вигадувати, щоб порадувати близьких різними смаколиками.

    Зрозуміло в такій справі не обійтися без побутових помічників. Звичайно, самі вони їжу не зварять, а ось полегшити процес готування цілком можуть. Згадайте, скільки раніше у вас йшло часу на те, щоб перемолоти фарш. З електричною м'ясорубкою весь процес пройде набагато швидше. До того ж обладнання здатне подрібнити і не тільки м'ясо.

    Зрозуміло, що будь-яка господиня радіє такій техніці. Але з часом вона починає помічати, що продукти стали погано перемелюватись із кожним разом переробка відбувається все повільніше і повільніше. Якщо і далі ігнорувати порушення у роботі, то скоро доведеться купувати оригінальні запчастини для м'ясорубок Kenwood або ж взагалі новий пристрій. Ні те, ні інше не радує. Тому господинь цікавить, що ж стає причиною поганої роботи.

    Виправляємо недоліки

    Для початку варто розібратися, які продукти ви подрібнювали. Найчастіше перекручують м'ясо. Не завжди воно трапляється найвищої якості і має досить багато жив. Під час переробки, вони накручуються на ножі і значно уповільнюють їх роботу. Висновок один — видаляти перед подрібненням живи.

    На якість роботи також впливають і технічні показники:

    • тупі ножі;
    • недостатня потужність.

    Чим частіше користуються пристроєм, тим швидше тупіють ножі. Зрозуміло, вони нормально не можуть впоратися зі своїми прямими обов'язками. У сучасних моделях такі деталі підлягають заміні, так як їх не можна наточити.

    Ще одна причина — недостатня потужність. Іноді господині за один раз намагаються переробити якомога більше. Не завжди це їм ефективно вдається. Пам'ятайте, якщо плануєте часто використовувати техніку, то відразу вибирайте її з відповідною потужністю. В інших же випадках можна вибирати варіанти з мінімальними показниками. Тільки тоді дотримуйтесь елементарних правил користування — подрібнюйте більш дрібні шматки.

    Вчасно міняйте деталі, дотримуйтеся інструкцій з використання та ваш побутовий помічник прослужить ще довго.

    Хочете повернути працездатність м'ясорубки?  

    Інтернет-магазин Patok в цьому допоможе. Тут зможете купити будь-яку деталь. Якщо буде потрібна допомога, фахівці на зв'язку. З нами ваша техніка буде служити ще багато років.