ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Навіщо потрібна запобіжна муфта для м'ясорубки Zelmer?

    Наявність побутової техніки на кухні значно спрощує життя господаркам. Тепер можна витратити набагато менше часу на підготовчі процеси. Одним з таких важливих приладів вважається м'ясорубка.

    Ось тільки для нормального користування приладом, важливо стежити за станом всіх деталей. Особливу увагу заслуговує запобіжна муфта для м'ясорубки Zelmer . Якщо вона ламається, то робота всієї техніки порушується. Це навіть може привести до непоправних наслідків.

    Що такого особливого в запчастині?

    Це дрібна деталь у м'ясорубці виконує важливу задачу — захист двигуна від перевантажень, коли заклинює шнек. Просто при переробці продуктів, часто в подрібнювач потрапляють занадто тверді елементи.   Зрозуміло через це виникають складності в роботі приладу: шнек починає заклинювати і це позначається на роботі двигуна, він перегрівається і може взагалі зламатися.

    Це все не відбувається, коли є муфта. Вона просто при заклинювання шнека весь удар бере на себе. В результаті ламається вона, а не двигун.  

    Як тільки це сталося, потрібно якомога швидше замінити деталь. Просто при наступному подібному навантаженні мотор точно не витримає і згорить. А його ремонт або повна заміна, зрозуміло, обійдеться дорожче.  

    Пам'ятайте, що потрібно уважно поставитися до вибору запчастин і запам'ятати декілька простих правил:

    • муфту необхідно підбирати чітко під модель техніки;
    • віддавайте перевагу оригінальним деталям від відомого бренду.

    Якщо дотримуватися цих правил, без проблем підберете якісні запчастини. Це допоможе повернути колишню працездатність техніки і забезпечити її тривалий термін служби. Разом з Patok побутові прилади прослужать справно і довго.