ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Що собою являє вакуумний пилолос?

    Кожна досвідчена господиня знає, що під час прибирання будинку спочатку потрібно зібрати весь пил, а тільки потім ретельно витерти підлогу. Зрозуміло на це йде дуже багато часу, а так хочеться робити одночасно дві справи.

    І це можливо, маючи в будинку вакуумний пилосос. З ним на прибирання витратиться мінімум часу. А якщо будете дотримуватися елементарних правил користування, то оригінальні запчастини для пилососів Самсунг або ж інших марок не знадобляться.

    Що таке вакуумний пилосос?

    За рахунок області низького тиску пристрій досить швидко всмоктує повітря, а разом з ним пил, сміття і інші забруднення. В результаті чого поверхня виходить абсолютно чистою. За рахунок різних насадок можна прибрати навіть в самих важкодоступних кутах приміщення.

    Саме по собі обладнання досить просте. У стандартний набір входять такі елементи:

    • шланг;
    • різні насадки для прибирання різноманітних типів поверхонь;
    • гофрований фільтр;
    • двигун;
    • компактний акумулятор.

    При цьому всьому пристрій має досить невеликі розміри. Та й вага маленька, що вельми радує господарок. Так як їм габаритні пристосування незручно носити.

    Яку модель пилососа краще вибрати для будинку?

    Не поспішайте з вибором. Деякі з метою економії коштів набувають першу-ліпшу модель, а потім з нею тільки мучаються. Тому не ставте собі за мету заощадити бюджет, а уважно вивчайте особливості пристрою.

    Що потрібно враховувати в покупці?

    • для якого приміщення купуєте (приватний будинок/квартира);
    • технічні характеристики.

    Для будинку з великою площею вибирайте досить потужний варіант. Що стосується квартири, то тут зійде і міні-модель, так як квадратні метри маленькі.  

    Не забудьте також ознайомитись із технічними характеристиками (потужність, габарити). Якщо нічого не розумієте в них, то консультація фахівця не завадить.

    Не упускайте жодної деталі, щоб потім не довелося у терміновому порядку шукати нові запчастини. Якщо все ж сталася така необхідність, то інтернет-магазин Patok пропонує величезний асортимент. Щоб замовити товар, що цікавить, потрібно чітко знати марку обладнання. За допомогою зручного фільтра вам не потрібно переглядати весь каталог відразу. Якщо хочете, то можете звернутись до консультантів. Забезпечте техніці довгий термін служби.  

    \