ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Якими характеристиками між собою відрізняються ТЕНи для бойлера?

    Гаряча вода — важлива складова життя кожної людини. В її відсутність неможливо нормально помити посуд і виконати інші побутові справи. А що тут говорити про прийняття душа. Приватні будинки, дачі і навіть багатоповерхівки не обходяться без водонагрівача.

    Для таких цілей користувачі намагаються шукати найякісніші моделі, які прослужать їм довгі роки. Вони звертають увагу на багато деталей, в тому числі і на ТЕН. А ці деталі відрізняються між собою багатьма характеристиками, в тому числі і ціна на ТЕН для бойлера різна . У зв'язку з цим виникає питання, а як знайти між ними відмінності і не помилитися?

    Які можуть бути запчастини?

      На ринку представлена ​​величезна кількість різних моделей. Це оригінальні і китайські деталі. Цей фактор дуже важливий, але зараз свою увагу потрібно звернути на інші моменти.

    Різновид контакту з рідиною

    Виробники виділяють 2 основні групи:

    • закриті;
    • відкриті.

    А тепер детальніше.

    Закриті моделі не контактують з водою. Це повністю запобігає замиканню. До того ж не варто забувати про тривалий термін експлуатації.

    За рахунок того, що деталь ніяк не стикається з водою, вона вимагає до себе мінімального догляду. До того ж в одному баку легко поміщається відразу декілька нагрівальних елементів.

    Незважаючи на такі позитивні якості, є декілька недоліків:

    • висока вартість;
    • доводиться чекати деякий час, поки вода нагріється;
    • деталь повинна бути завжди зануреною у воду, так що бак ніколи не буває порожнім.

    Вже з самої назви зрозуміло, що основний елемент стикається із рідиною. Це дозволяє воді швидше нагріватися і вам доведеться менше чекати. До того ж позитивним моментом вважається і низька ціна.

      Але такий контакт з водою має свої негативні наслідки: деталі швидше виходять з ладу. На поверхні досить швидко накопичується наліт. До того ж є ризик виникнення замикання.

    Це ще далеко не всі фактори, якими відрізняються нагрівальні елементи:

    • матеріал виготовлення;
    • форма;
    • тип кріплення;
    • виробник.

    Кожен із них має своє значення і впливає не тільки на підсумкову ціну, але і на термін служби. Ви ж не хочете кожні півроку купувати нові деталі. Тому вибирайте ретельно. А ще краще порадьтеся з фахівцями. З інтернет-магазином Patok не виникне жодних проблем під час вибору. Кліматична техніка знову буде радувати своєю роботою, а ви забудете про незручності.