ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як визначити розмір ременя для хлібопічки

    ремінь_детально.jpg Якщо поглянути на прилавки сучасних магазинів, практично в кожному є відділ із хлібобулочними виробами. На перший погляд вони нічим не відрізняються від хлібних продуктів, приготованих в хлібопічці. Але відмінності є, причому істотні. Апетитний запах, хрустка скоринка, свіжість, гарний колір — все це і відрізняє домашній хліб від покупного. Звичайно, приготування хліба в хлібопічці теж має свої нюанси. Наприклад, він не може зберігати свою свіжість тривалий час. Але з іншого боку, це через те, що в ньому немає тих же консервантів, стабілізаторів і інших «корисних» добавок. Так само, купівля усіх необхідних інгредієнтів для приготування різних видів хліба, часом теж обходиться не дуже дешево. Тобто, незважаючи на всі смакові переваги хліба з хлібопічки, набагато дешевше купити хліб в магазині, ніж приготувати самому.

    З урахуванням усього вищевикладеного, можна зробити висновок, що кожен вибирає те, що його влаштовує. Будь-то висока ціна, або відмінні смакові якості. Хлібопічка може служити довго. Але в результаті неправильної експлуатації, а так само   ряду інших причин, вона може зламатися. У такому випадку, ви завжди можете знайти запчастини до хлібопічки Kenwood, Moulinex, Philips, Gorenje, Tefal, Zelmer, DeLonghi у нас.

    Хлібопічка — це прилад, всередині якого знаходиться спеціальна чаша . На дні цієї чаші є лопатка , яка робить безпосередньо сам заміс тіста. Практично все місце всередині зайнято найголовнішою деталлю — мотором . Електронна плата теж виконує одну з головних функцій та являється мозковим центром хлібопічки. Температура всередині хлібопічки контролюється спеціальним термодатчиком . У хлібопічках по всьому периметру розміщується петлевий тен. Він нагріває повітря всередині робочого відсіку. Однією із важливих запчастин у хлібопічці є ремінь . Він одягається на мотор, призводить в рух привід і весло всередині хлібопічки починає обертатися. Сьогодні хочемо приділити особливу увагу саме йому. Якщо ви тривалий час не використовували хлібопічку — він може потріскатися. Якщо ж ви занадто часто експлуатуєте хлібопічку — він може розтягнутися. Якщо в процесі приготування хліба ви раптом почуєте якийсь нехарактерний звук — швидше за все причина несправності саме в ремені. Так само, потрібно ретельно мити після випічки лопатку і відерце для хлібопічки, оскільки засохлі залишки тіста теж можуть давати додаткове навантаження на ремінь, в результаті він може порватися.  

    Що ж робити, якщо все-таки ремінь зносився або порвався? Для початку потрібно зрозуміти, який саме ремінь підходить для вашої хлібопічки.   Практично у кожного ременя є своє маркування. Але на деяких його все ж немає. У такому випадку потрібно виміряти його розміри: довжину, ширину і відстань між зубами. Замір довжини можна зробити досить нехитрим способом. Візьміть звичайну ниточку і обхопіть нею ремінь. Потім прикладіть нитку до лінійки або рулетки і у ви дізнаєтеся довжину ременя.   Розглянемо і варіант — якщо у вас ремінь із маркуванням.   Припустимо, у вас ремінь для хлібопічки Kenwood і його маркування 80S3M519. Що ж означає кожна цифра:

    80S3M519

    80 — W (Ширина)

    3 — S (Крок зубів)

    519 — L (Довжина)

    Тепер у вас є уявлення про те, як правильно виміряти розміри ременя. А якщо знадобитися, ви завжди зможете купити запчастини для хлібопічки Moulinex, Kenwood, Philips, Gorenje, Tefal, Zelmer, DeLonghi в нашому інтернет-магазині «Patok» .