ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Двигуни для пральних машин: секрет їх довговічності

    Пральна машина допомагає полегшити життя представницям прекрасної статі, беручи на себе якісне очищення речей. Щоб пристосування довго радувало функціональністю і красою, необхідно серйозно підійти до проведення профілактичних робіт. Ваші двигуни для пральних машин працюватимуть справно і ефективно, якщо правильно доглядати за ними.

    Яких правил потрібно дотримуватися при пранні? Мотор

    Часто вдаються до хімічних, механічних і фізичних профілактичних заходів, щоб продовжити термін експлуатації виробу. Вибирати спосіб необхідно, ґрунтуючись на стані пристосування. Профілактика дасть видимий результат, тільки якщо дотримуватися рекомендацій з приводу використання пральної машинки. Топ 5 основних правил:

    1. Не забувайте перевіряти кишені. Завантажуйте білизну тільки після того, як переконаєтеся, що в машину не потраплять сторонні предмети: ґудзики, дрібниці, насіння, гроші або ключі.
    2. Навантаження на барабан має бути помірним. Слідкуйте, щоб вона не перевищувала рекомендованого ліміту.
    3. Використовуйте спеціальні мішки для взуття. Якщо ви хочете випрати улюблені кеди або домашні тапочки, то обов'язково завантажуйте їх у мішки.
    4. Після того як прання закінчилася, необхідно приділити час догляду за лотком. Досить промити його чистою водою і насухо протерти м'якою серветкою.
    5. Не забувайте доглядати за фільтром. Необхідно чистити деталь і видаляти звідти зайву воду, адже це допоможе продовжити термін експлуатації.

    Користувач самостійно може виділити необхідність профілактики агрегату, спираючись на частоту використання і якість води. Віддавайте перевагу тільки якісним двигунам, щоб бути впевненим у їх надійності. Рекомендується купувати продукцію у спеціалізованих торгових точках. Наприклад, інтернет-магазин Patok пропонує оригінальні товари від кращих виробників.