ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00

УВАГА! Відтепер ми працюємо для Вас у НЕДІЛЮ з 10:00 до 15:00

Каталог
    0
    0

    Чому тарілка в мікрохвильовій печі перестала обертатися?

    Сучасна побутова техніка значно спрощує життя людині. Зараз ми б не змогли обійтися і без половини цих предметів. Погодьтеся, що якось не зовсім зручно ставити на плиту цілу каструлю супу і чекати поки вона розігріється. Адже можна взяти одну тарілку і розігріти її в мікрохвильовці. Це набагато швидше і зручніше.

    Багатохто вже не уявляє своє життя без такого обладнання. І скільки проблем відразу виникає, коли тарілка для мікрохвильовки Samsung перестає обертатися. Адже без цього їжа не може нормально розігрітися. Доводиться періодично її перевертати, а це доставляє масу незручностей. У зв'язку   з цим виникає одне велике питання, а з чим пов'язана така проблема і як її можна вирішити?

    Через що порушилися функціональні можливості?

    Якщо така ситуація трапилася, то краще перестати користуватися пристроєм і зайнятися пошуком причини. Найчастіше це пов'язано з такими моментами:

    • піддон неправильних розмірів;
    • потрапляння стороннього предмета;
    • порушення правил установки.

    1. Для кожної моделі оснащення потрібна своя тарілка. Деякі про це не знають і думають, що всі деталі універсальні. Але це далеко не так. Щоб її підібрати, необхідно обов'язково знати діаметр і інші тонкощі. Якщо її розміри не відповідають зазначеним, то вона може погано крутитися. Перед покупкою потрібно все ретельно перевіряти і купувати тільки оригінальні запчастини.

    2. Досить часто з повною тарілки шматочки їжі можуть впасти і потрапити під піддон. Через це порушується рух. Щоб такого не сталося, не варто наповнювати тарілку до країв. А ще не забувайте проводити регулярне прибирання.

    3. Ще одна причина — неправильно встановлена ​​основа. Після прибирання господині не приділили цьому увагу і трохи не так поставили піддон. Через порушене кріплення нічого і не крутиться. Тому зніміть і ще раз вставте.

    Якщо ви все уважно оглянули, поправили, але обладнання і надалі погано працює, зв'яжіться з майстром. Можливо, причина більш серйозна і потрібна консультація фахівця.

    Хочете продовжити термін служби мікрохвильової печі?

      Інтернет-магазин Patok допоможе в цьому. Вам потрібно просто зайти на сайт і вибрати товар з відповідного каталогу. Якщо виникнуть складності, то консультанти завжди онлайн. Забезпечте своїй техніці нормальну роботу.