ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як вибрати шланг для пральної машини

    Пральна машина — один із головних побутових приладів у будинку. Вона значно спрощує виконання всіх домашніх справ. Зрозуміло, що її купують для тривалого використання.

    Але якою б гарною була техніка, рано чи пізно її доведеться міняти. І ось ви придбали пральну, залишилося тільки її підключити до систем водопостачання і каналізації. А для цього без хорошого шланга не обійтися. Ви ж не хочете через деякий час викликати майстра і займатися пошуком деталей.

    Як вибрати шланг? Зливний

    Деякі думають, що головним фактором вважається — ціна шланга пральної машини . Адже за зовнішнім виглядом всі вони однакові, так чому переживати. Але це велика помилка. Просто по картинках, ви ніколи не виберете шланг, важливо звертати увагу на характеристики.

    Довжина

    При пошуку зливного шланга оцініте відстань побутового приладу до комунікацій. При підключенні тут не повинно утворитися перегинів, які значно знижують термін служби.

    Також шланг не повинен бути занадто натягнутим. Є ризик, що в один прекрасний момент він вискочить, а ви заллєте сусідів.

    Максимальна температура

    Шланги повинні витримувати температуру як холодної, так і гарячої води. Якщо говорити про максимум, то це 90 градусів (такий режим можна вибрати для кип'ятіння). Але виробники, щоб підстрахуватися, випускають продукцію з показником в 100. Хоча є моделі із більш низькими показниками, які при занадто гарячій воді просто розплавляться.

    Тиск

    Якщо ви проживаєте в багатоповерхівці, то вам необхідна деталь, що витримує тиск в 20 бар. Якщо говорити про приватні будинки, то тут ці показники можуть збільшитися.

    Діаметр фітинга

    Він має повністю підходити під пральну машину. Тому не полінуйтеся дізнатися це в характеристиках приладу або не поспішайте викидати старий шланг. Якраз по ньому зможете придбати необхідну модель.

    Багато хто навіть не підозрює, що до шлангу може бути стільки вимог. Вони раніше вибирали перший-ліпший, а потім були змушені знову міняти запчастини і постійно витрачатися на ремонт. Так що краще один раз витратьте на хороший шланг і спокійно користуйтеся пральною машиною. Інтернет-магазин Patok допоможе в цьому.