ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Виправляємо всі проблеми в роботі газової плити

    Головною помічницею господині на кухні вважається плита. Саме на ній можна приготувати різні смаколики. Без неї як без рук. Тому всі намагаються максимально дотримуватися правил експлуатації для продовження терміну служби. Та обирають тільки найнадійніші моделі.

    Але навіть це все не гарантія служби без поломок. При яких знадобляться нові запчастини для плити gorenje . Якщо виникають будь-які несправності, їх слід відразу ж усувати. Газ — це дуже серйозно. Його витік може привести до дуже поганих наслідків.

    Багато користувачів газового пристрою стикалися з подібними проблемами:

    • погане полум'я з конфорки;
    • дверцята шафи не закриваються;
    • несправність кнопки живлення.

    Якщо уважно у всьому розібратися, то дорогий ремонт може взагалі й не знадобитися. Головне знайти причину і швидко її усунути.

    Що може стати причиною поломки?

    1. Через деякий час користування полум'я починає слабшати, а потім взагалі пропадає. Користувач починає регулювати, але ефекту ніякого. У більшості випадків це пов'язано зі засміченням деталей. Якби не стежили за чистотою, все одно залишки страв на поверхні, забивають невеликі отвори пальника. Та й миючі засоби теж погіршують ситуацію.
      Щоб позбутися від усіх проблем, потрібно від'єднати конфорку і розібрати її. Потім за допомогою голки або спиці, очистити все від засмічень. Деякі деталі необхідно тільки промити. Очищення за допомогою гострих предметів можуть їх пошкодити. При складані стежте, щоб деталі були надійно закріплені. Якщо конфорки очистили, і проблема залишилася, то краще зверніться до майстра.
    2. При постійній експлуатації духової шафи виникають проблеми з дверцятами. Вони будуть погано закриватися або відкриватися. Зрозуміло, що користуватися пристроєм стає небезпечно. Для усунення слід подивитися гвинти, до яких дверцята прикріплена.
    3. Наявність у техніці електропідпала значно спрощує користування. Для підпалювання не знадобляться сірники або запальничка. У більшості випадків ця деталь дуже надійна, але все ж є ймовірність виходу з ладу. Його неможливо почистити або відремонтувати, тільки замінити на новий.

    Наш сайт — це палочка-виручалочка для тих, хто зіткнувся із поломкою побутової техніки. У найкоротші терміни, ви зможете знайти потрібну деталь і провести її заміну. Якщо буде потрібно консультація, то наші співробітники завжди на зв'язку.