ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    вибираємо правильно кухонного помічника

    Сучасним господаркам набагато легше доводиться на кухні, ніж колись нашим бабусям. Зараз є велика кількість побутових помічників. Так, подрібнити м'ясо на фарш можна за допомогою м'ясорубки за лічені хвилини. Якщо використовувати ще додаткові запчастини для м'ясорубки Зелмер, то обладнання стане прекрасною соковижималкою для фруктів і овочів.

    Купуючи таку техніку, хочеться сподіватися, що вона буде служити тривалий період часу. Тому, щоб убезпечити себе від неякісного обладнання, варто враховувати певні правила при його виборі:

    • потужність обладнання;

    • матеріал виготовлення;

    • якість основних деталей;

    • наявність додаткових функцій.

    На що слід звернути увагу?

    Потужність техніки вважається одним із найголовніших критеріїв вибору. Від неї залежить нормальна робота всього обладнання. Якщо потужності не вистачає, то виконувати свої обов'язки м'ясорубка не зможе. Також, не забудьте враховувати продуктивність. Якщо ви вибрали техніку з невеликою потужністю, то пам'ятайте, що для роботи годяться тільки невеликі шматочки м'яса, очищені від жив та кісток.

    Далі варто звернути увагу на сам корпус. Він виготовляється з металу або пластику. Зрозуміло, що краще вибирати метал. Він більш надійний і безпечний для користування, але його вартість набагато вище. Хоча використовуваний пластик теж досить міцний.

    Переконайтеся в якості основних деталей (шнека, ножів, решіток). Чим вище їх якість, тим термін служби довше. Деталі повинні розташовуватися таким чином, щоб до них неможливо було торкнутися руками при включеній м'ясорубці.

    Уважно ознайомтеся з додатковими можливостями техніки. Ідеально, коли вона здатна не тільки перемелювати м'ясо, а й виконувати інші дії:

    • приготування соків;

    • нарізка;

    • приготування макаронних виробів;

    • приготування ковбасок.

    Зрозуміло, що подібна м'ясорубка коштує набагато дорожче, але вона здатна замінити одразу декілька побутових приладів.

    вибирайте обладнання максимально компактних розмірів. Саме по собі обладнання досить важке, тому воно повинно бути максимально стійким. Ще не забудьте поцікавитися гучністю оснащення. Якщо звук сильно дратує, то відмовтеся від такого варіанту. Так як при переробці м'яса шум тільки посилюється.

    Якщо ви придбали м'ясорубку, а в ній недостатньо додаткових деталей, то це можна виправити. Легко знайдете необхідні запчастини для м'ясорубки Зелмер або до іншої марки в спеціалізованих магазинах. вам потрібно лише чітко вказати модель пристрою.