ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як почистити мікрохвильову піч і повернути її ідеальний вигляд?

    Мікрохвильовка — це побутовий прилад, без якого неможливо уявити жодну кухню. Адже за лічені хвилини можна розігріти їжу. А ще це суттєва економія часу при розморожуванні продуктів.

    Та й до того ж з подібним обладнанням менше забруднюється газова плита. Ніякого жиру, кіптяви та інших «принад». Але мало хто знає, що мікрохвильова піч теж потребує періодичного чищення. Адже якби ви не старалися, все одно бризок або крихт не уникнути.

    Деякі всіляко ігнорують цей процес, а потім помічають, що їх пристрій став гірше працювати. Якщо ви і далі будете нехтувати загальними правилами догляду, то вам точно знадобляться нові запчастини для мікрохвильовок Самсунг . Так що робимо висновок — регулярно миємо обладнання.

    Які правила потрібно засвоїти при   чищенні мікрохвильовки?

    Для чищення не використовуйте агресивні речовини. Вони тільки зашкодять поверхню. Крім цього ганчірка повинна бути не надто жорсткою. Інакше від неї залишаться подряпини.

    А взагалі для прибирання можна використовувати і підручні засоби, які вельми безпечні:

    мильний розчин;

    • сода;
    • оцет;
    • лимонна кислота;
    • цитрусові (апельсини, лимони).

    Кожен з цих компонентів не тільки прибере весь бруд, а й продезинфікує. До того ж вони здатні видалити неприємний запах.

    Як користуватися, щоб не бруднити мікрохвильову піч?

    Найпоширеніший метод — це додати один з цих компонентів в ємність з водою. Посуд треба поставити всередину пристрою і включити на 5 хвилин. Забруднення легко прибираються за допомогою чистої ганчірки.

    Якщо пристрій лише трохи забруднений і у нього є функція «чистка паром», то виберіть цей параметр, а після протріть всередині. Коли такої функції немає, то поставте всередину тарілку з водою і включіть оснащення на максимальну швидкість на пару хвилин. Ефект буде такий самий. Після, як і в попередньому випадку, все акуратно протріть.

    Як бачите, лише декілька хвилин і ваш побутовий помічник буде виглядати як новий. Так що не ігноруйте елементарні правила догляду, на яких так наполягають виробники. Їх виконання — це гарантія тривалого терміну служби.

    А якщо вам все-таки знадобляться нові деталі, то в інтернет-магазині Patok, ви знайдете все необхідне. Головне чітко вказати потрібну модель. При необхідності можете звернутись за допомогою до консультантів. Забезпечте своїй техніці довгий термін служби.