ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Справна чаша для мультиварок: як її правильно вибрати

    Домашні справи забирають у господині багато часу. Особливо багато його йде на приготування їжі. Наявність побутових помічників у будинку може значно спростити цей процес. Зокрема це стосується мультиварки.

    чаша для мультиварки фото

    З її допомогою процес приготування можна значно спростити. Тільки для цього потрібно переконатись у справності основних запчастин. Особливої ​​уваги заслуговує чаша для мультиварки, без якої процес приготування просто нереальний. Якщо вона пошкодилася, її слід замінити. Після цього знову зможете виконувати побутові справи.

    Як правильно підбирати чашу від мультиварки?

    Вихід із ладу деяких деталей – неприємний, але неминучий процес. У цій ситуації потрібно лише уважно ознайомитися з асортиментом та вибрати відповідний варіант. Тільки перед цим заздалегідь визначтеся з основними критеріями вибору:

    • Покриття. В асортименті є алюмінієві, керамічні чи тефлонові моделі. Алюмінієві вважаються найдешевшими та без антипригарного покриття. Що стосується керамічних та тефлонових, то тут покриття є. Тільки поверхня боїться пошкоджень і після такого тефлоновим посудом заборонено користуватися.
    • Об’єм. Це залежить від ваших уподобань. В асортименті знайдете чаші літражем 2,5-6 л. Якщо говорити про найпопулярніші, то ємності на 4,5 л ідеально підходять. Також не забудьте поцікавитися діаметром та висотою чаші.
    • Товщина стін. Чим тоншими будуть стіни, тим обережніше до них потрібно ставитись. Їх дуже просто зашкодити. Краще брати чаші з більш товстими стінками.чаша для мультиварки фото 2
    • Напилення. Вам необхідно оцінити якість напилення. Якщо на ньому є пошкодження, горбики, такі чаші не підходять.
    • Наявність жаростійких ручок. З погляду користування такі чаші максимально зручні та безпечні в користуванні. Одні ручки можуть бути вбудованими, інші знімними. Вам тільки потрібно переконатися в тому, що вони справді жаростійкі.

    Орієнтуючись на основні характеристики, без проблем можете розібратися та підібрати відповідні запчастини для мультиварки. З Patok зможете без проблем виконувати побутові справи.