ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Справна помпа до пральної машини: як їй продовжити термін служби

    Виконання домашніх справ забирає багато часу, який хотілося б економити. Наявність пральної машини дозволить це зробити. Від вас вимагається мінімум дій, а результат - чисті речі.

    Звісно поломка техніки викликає багато негативних емоцій. Хочеться якомога швидше замінити запчастини. А ще не завадило б зрозуміти, як зробити так, щоб помпа до пральної машини ламалася набагато менше. Адже повторення ситуації не хочеться.

    Насос для пральної машини Askoll.jpg

    Як продовжити термін служби насоса?

    Тривалість роботи запчастин залежить від їх якості. Чим вони кращі тим довше прослужать. Тому не варто економити та купувати першу-ліпшу пропозицію. Краще віддавати перевагу оригінальним деталям.

    Крім цього не варто забувати про елементарні правила користування. Вони теж зможуть значно продовжити термін служби запчастин. Так можна виділити кілька важливих моментів:

    • Якщо в роботі пральної машини помітили несправності, перестаньте користуватися приладом і викличте майстра. Адже всі деталі пов'язані між собою і поломка одного елемента негативно впливає на роботу інших. Висновок: своєчасна заміна запчастин.
    • Оскільки помпа постійно контактує з водою, важливо під час прання додавати спеціальні засоби проти накипу. Це зменшить утворення відкладень на запчастинах.
    • Насос для стиральной машины Bosch.jpgПеред пранням перевіряйте кишені, щоб там не було дрібних речей. Якщо на одязі багато різних елементів, його краще вивертати. Ще один хороший лайфхак: використовувати спеціальні мішки для прання. Це виключить ймовірність попадання різних дрібних елементів всередину пралки.
    • Періодично займайтеся чищенням запчастин. Навіть за умови використання спеціальних засобів проти накипу та вивертання речей, сміття може накопичуватися на деталі. Звісно це негативно позначається на працездатності.

    Дотримання елементарних правил користування дозволить значно продовжити термін служби побутової техніки. Разом з Patok зможете швидко та якісно виконувати домашні справи.