ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Перегоріла лампочка в духовці: міняємо її правильно

    Якою б якісною і дорогою не була побутова техніка, поломок не уникнути. Більшість з них повинен виконувати майстер. Без спеціального обладнання не обійтися. Та й до того ж не зайвим буде досвід.

    Але буває і таке, що користувачі з деякими деталями можуть впоратися самостійно. Перегоріла лампочка для духовки не повинна для вас стати катастрофою. Всього декілька хвилин і проблема вирішена.

    Як замінити лампочку в духовій шафі? Лампочка

    Будь-яка несправність техніки викликає паніку у користувачів. Так як вони відразу налаштовуються на найгірше. Якщо пропало підсвічування, то перевірте лампочку. Вона ж не може світити вічно. Так що просто відкрутіть її і купіть нову.

    Для цього процесу не варто викликати майстра, зможете впоратися самі. Тільки відкрийте інструкцію і уважно прочитайте відповідний розділ. Там все детально описано. Будьте акуратними з деталями і не прикладайте силу, інакше ризикуєте щось зламати.

    Увага: якщо у вашій духовці галогенне підсвічування, то на ньому не повинні залишатися сліди пальців. Працюйте в рукавичках або ж загорніть лампочку в серветку. Для надійності протріть поверхню змоченою в спирті тканиною.

    Правильно підбирайте деталь

    Дехто дивується, а що ж тут вибирати. Хіба ці елементи не однакові. Ні, для кожного побутового приладу потрібна своя лампочка. Щоб не помилитися, звертайте увагу на такі моменти:

    • Вибирайте колбу з жароміцного скла, яке витримує температуру до 300 градусів. Звичайні моделі просто не витримають високої температури.
    • Зверніть увагу на розмір колби. У деяких він буває нестандартним. Так що не купуйте деталі по фото, а уважно читайте опис.

    Якщо є така можливість, то візьміть у магазин лампочку. По ній підберете відповідну деталь. Запам'ятайте основні характеристики і потім можете легко замовляти запчастини в інтернет-магазині.

    Перегоріла лампочка — не привід панікувати. Просто знайдіть 5 хвилин на її заміну: процес приготування їжі знову стане зручним і комфортним.

    Порада: замовте відразу декілька лампочок. Нехай у вас будуть запасні, щоб наступного разу ситуація не застала зненацька. В інтернет-магазині Patok без проблем купите декілька штук. Якщо виникнуть складності, консультанти допоможуть з вибором. Подбайте про нормальну роботу своїх побутових приладів.