ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00

УВАГА! Відтепер ми працюємо для Вас у НЕДІЛЮ з 10:00 до 15:00

Каталог
    0
    0

    Звертаємо увагу на деталі при виборі газової плити

    Сучасна людина намагається зробити своє життя набагато комфортнішим і затишнішим. Величезна кількість побутової техніки тільки сприяє цьому. Для господарок — це відмінна можливість переробити свої домашні справи швидше і приділити більше часу сім'ї.

    Головною помічницею на кухні, безумовно, вважається газова або електрична плита. Зрозуміло, що її купують не на один рік. Тому до її вибору необхідно підходить дуже зважено, щоб через мінімальний період не знадобилися запасні запчастини для плит Gorenje .

    При купівлі обладнання необхідно звертати увагу на такі пункти:

    • розмір;
    • кількість конфорок;
    • духова шафа;
    • поверхню.

    Тонкощі вибору

    1. З розміром визначитеся заздалегідь. Тут необхідно врахувати площу кухні, розстановку іншої техніки і меблів.
    2. Традиційні варіанти оснащені 4 конфорками, хоча зустрічається і більше (6). На всіх плитах вони різні за потужністю.
    3. Представлені моделі можуть бути оснащені газовою духовкою або електричною духовою шафою. Крім цього вони відрізняються функціональними можливостями.
    4. Для виготовлення поверхні плити, виробники використовую різні матеріали:
    • емальовану поверхню;
    • нержавійку;
    • склокераміку.

    Кожен із них має свої особливості як позитивні, так і негативні.

    Залежно від цих критеріїв і вибирається техніка. Термін служби обладнання залежить не тільки від функціональних можливостей, але і від якості основних деталей. Тому звертайте увагу на них в кожному з цих пунктів, щоб через деякий час їх не довелося міняти на нові.  

    Знайдіть спеціалізовані магазини в асортименті яких будуть сертифіковані оригінальні запчастини на будь-які моделі. З їх допомогою ви продовжите життя своїм оснащенням на тривалий період. Краще відразу виправити несправність, аніж доводити ситуацію до дорогого ремонту або покупки нової техніки.

    У нас є можливість придбати запасні деталі до газових плит. Тут пропонується величезний вибір асортименту. На сайті для користувачів розміщена інформація з характеристиками товарів, їх зображення. При виникненні додаткових питань звертайтесь до нашиї консультантів за зазначеними контактами. Ціни приємно здивують своєю лояльністю. Ви залишитеся задоволені своїм придбанням.