ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Від чого залежить нормальна робота блендера?

    Сучасний світ побутової техніки настільки різноманітний, що дозволяє господаркам без особливих зусиль виконувати різні домашні справи. Прибирання, прання, приготування їжі — всі ці процеси робляться набагато швидше.

    Особливо з такими помічниками полегшується життя на кухні. Тепер немає необхідності більшість справ робити руками. За вас відмінно впорається техніка. Багато хто хоче на кухні мати величезні кухонні комбайни. Хоча можна знайти і альтернативу досить дорогому обладнанню. Блендр не гірше впорається з усіма основними завданнями, та й буде коштувати на порядок дешевше.

    Тому такий варіант просто ідеальний в якості помічника. Купуючи блендер Філіпс та запчастини до нього, необхідно враховувати величезну кількість пунктів, які допоможуть знайти найбільш відповідну стаціонарну або занурювальну модель:

    • потужність;
    • матеріал виготовлення;
    • обсяг чаші;
    • кількість насадок;
    • додаткові можливості.

    На що варто звернути увагу?

    1. Від потужності повністю залежить робота всього обладнання. Чим вище цей показник, тим більше поліпшується швидкість роботи. Також від неї залежить, які саме продукти техніка здатна переробляти. Для переробки занадто твердих продуктів вона повинна бути максимальною.
    2. Тепер же переходимо до вибору матеріалу виготовлення. Зрозуміло, що занурювальна частина блендера виготовляється з нержавіючої сталі. Глечик, як в цій моделі, так і в стаціонарній може бути зі скла або пластику. Зрозуміло, що скляний варіант більш надійний і міцний для використання (відсутність подряпин, не вбирає сторонні запахи). Хоча можна звернути увагу і на якісний пластик у дорогих моделях.
    3. Стандартний обсяг чаші буває як на 0,5, так і на 2 л. Ця характеристика залежить від того, що саме плануєте збивати. Для приготування напоїв варто взяти максимальний варіант, а для твердих продуктів вистачити і 1 л. Тільки пам'ятайте, що максимально завантажувати чашу не рекомендується. Обсяг продуктів повинен бути меншим приблизно на 200 мл.
    4. Кількість насадок грає важливу роль в можливостях устаткування. Основна насадка пропонується в будь-якому комплекті. Додатково пропонуються віночки, млинки, багатофункціональні запчастини, вакуумний насос.
    5. Їх вибір залежить від ваших побажань і від наявності в будинку додаткової техніки. Якщо є міксер або кавомолка, то від запчастин запросто відмовляються. При бажанні можете вибрати тільки найнеобхідніші деталі, а потім вже дооснастити блендер Філіпс, запчастини до нього можна придбати окремо.

    6. Звертайте увагу і на додаткові можливості. Наприклад, наявність підставки на стіл робить роботу обладнання більш приємною. Гумова ручка не дозволить вислизнути техніці навіть з мокрих рук. Пластикова деталь не така надійна.

    вибираючи будь-яку техніку, орієнтуйтеся на свої уподобання і бюджет. Чим крутіше вибираєте обладнання, тим дорожче воно коштує. Ще перед покупкою намагайтеся подумати для чого будете застосовувати блендер, щоб даремно не витрачати гроші.