ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як правильно потрібно користуватися мікрохвильовою піччю?

    Такий побутовий прилад, як мікрохвильова піч зустрічається практично в кожному будинку. Вона значно спрощує наше життя. Адже тепер не потрібно розігрівати всю каструлю з супом. А потрібно просто поставити одну тарілку всередину техніки і включити. Всього декілька хвилин і їжа розігріта. А ще тут можна готувати.

    Правда, не для всіх страв підходить таке обладнання. Та й не всю їжу можна гріти, але багато на це не звертають увагу і продовжують нею користуватися. Якщо ігнорувати елементарні правила, то незабаром ви будете шукати, де купити   нові запчастини до мікрохвильовки Самсунг   і оплачувати дорогий ремонт. Зрозуміло така картина абсолютно нікого не радує. У зв'язку з цим у користувачів виникають питання, а як же правильно користуватися технікою.

    Про які поради потрібно пам'ятати?

    Для початку запам'ятайте ось що, якщо помітили пошкодження на склі або дверцята перестала щільно закриватися, негайно припиніть включати пристрій і викликайте майстра. Якщо і надалі ігнорувати подібні проблеми, то наслідки будуть плачевними.

    Крім цього правила є ще маса інших моментів і стосуються вони таких пунктів:

    • посуд;
    • продукти харчування.

    1.Запам'ятайте, всередину печі можна ставити спеціальний посуд. На ній повинна бути відповідне маркування. Не рекомендується використовувати металевий посуд.

    Взагалі намагайтеся вибирати судочки і тарілки круглої форми. За рахунок цього страва добре розігрівається. Коли ставите розігріватися, не забудьте відкрити судок або банку.

    2.   Існує стереотип, що в печі можна готувати абсолютно всі продукти. Але це далеко не так. Ніколи не варіть тут яйця, інакше доведеться проводити позапланове прибирання. Сосиски краще перед приготуванням проткнути. Також зробіть із овочами та фруктами, які мають товсту шкірку.

    Якщо збираєтеся готувати м'ясо або рибу, то поріжте їх на маленькі шматочки. Так вони гарантовано приготуються. Під час готування не забувайте все періодично помішувати. Тепло буде рівномірно розподілятися.

    Що стосується дитячих продуктів харчування, то їх не слід розігрівати у мікрохвильовці. Так як до сих пір є дискусії з цього приводу.

    Як бачите, список рекомендацій досить простий. Якщо їх дотримуватися, то ви ніколи не дізнаєтеся, що таке ремонт.

    Хочете подарувати мікрохвильовці друге життя?

    Інтернет-магазин Patok допоможе в цьому. У каталогах представлені товари, які знадобляться для ремонту. Тут зібрано асортимент для всіх моделей. Так що вам не доведеться витрачати надто багато часу на пошуки. З нами ваша техніка буде працювати як годинник.