ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00

УВАГА! Відтепер ми працюємо для Вас у НЕДІЛЮ з 10:00 до 15:00

Каталог
    0
    0

    Як правильно розібрати м'ясорубку, щоб її помити?

    І хоч як мене розхвалювали блендери і кухонні комбайни, все одно з кухні не зникне м'ясорубка. Раніше це були ручні предмети, а тепер їм на зміну прийшли електричні.

    Вони дозволяють за лічені хвилини переробити м'ясо і отримати відмінний фарш. А ще можна розкачати тісто і виконувати інші процеси.

    Зрозуміло, після використання потрібно розібрати прилад і його ретельно почистити. Деякі намагаються це зробити, не розібравши пристрій. Їм в такому випадку загрожує коротке замикання і повний вихід з ладу.

    Як розібрати м'ясорубку?

    На цей процес у вас піде мінімум часу. Просто потрібно засвоїти елементарні правила. А запам'ятати їх простіше простого.

    1. Для початку постарайтеся зняти м'ясоприймач.
    2. Відключіть ножі і решітку.
    3. Зніміть шнек для м'ясорубки Мулінекс .

    Не застосовуйте силу, інакше ви можете пошкодити кріплення і тоді доведеться купувати нові деталі. Взагалі, вони досить легко знімаються.

    Після того, як від'єднали всі деталі, можете приступати до миття. Сам корпус протріть ганчіркою. Тільки стежте, щоб вона не була вологою. Знімні деталі очистіть від залишків їжі і добре промийте. Якщо є така потреба, то використовуйте додаткові засоби для миття. При бажанні може обдати їх окропом. Це повністю вбиває мікроби. Пам'ятайте про одне, таке не можна робити зі склом.

    Запам'ятайте, мити елементи в посудомийній машині не рекомендується. Так ви пошкодите верхнє покриття і деталі почорнішають. Частково вони будуть придатні до використання, правда, потрібно буде простежити за тим, щоб вони не забруднювали продукти. Для цього вам доведеться витратити багато часу на їх чистку.

    Після мийки складіть все на серветку і залиште висихати. Тільки не біля батареї. Коли все висохне, можете сміливо збирати назад. Хоча послухайте слушну пораду — зберігайте м'ясорубку в розібраному стані.

    Як бачите, в процесі розбирання та мийці немає нічого складного. Головне, потренуватися пару разів. А взагалі, задавайте ці питання ще на етапі покупки. Так ви зможете уникнути неприємних сюрпризів у майбутньому.

    Якщо вам все-таки знадобляться нові запчастини для м'ясорубки, то інтернет-магазин Patok забезпечить всім необхідним. Вам потрібно лише визначитися із конкретним товаром у величезному асортименті. Коли виникнуть складності, консультанти на зв'язку. Забезпечте своїй техніці тривалий термін служби.  

    \