ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як правильно мити м'ясорубку?

    Braun Кожна поважаюча себе господиня хоче постійно дивувати свою родину та гостей смачними стравами. Зрозуміло в цій справі їй не обійтися без побутових помічників. Погодьтеся, що найбільше часу йде саме на підготовчі процеси.

    Згадайте, скільки хвилин у вас йде на те, щоб перекрутити фарш. Але це можна зробити в 2, а то і в 3 рази швидше, маючи в будинку електричну м'ясорубку. Вам потрібно лише порізати м'ясо на невеликі шматочки і покласти його всередину, а з усім іншим впорається прилад.

    Термін служби нормального обладнання має багато років. Зрозуміло, це за умови того, що господині дотримуються елементарних правил користування і правильно доглядають за ним. Деякі взагалі не знають, що таке ремонт і нові запчастини для м'ясорубок Braun . Зрозуміло, всіх цікавить, а як потрібно правильно мити пристрій?

    Яких правил потрібно дотримуватися?

    Запам'ятайте, після того як ви перекрутили продукти, необхідно відразу зайнятися мийкою. Невелика порада: після м'яса або риби пропустіть шматочок черствого білого хліба або сирої очищену картоплю. Це значно полегшить миття.

    Етапи:

    • ретельне розбирання всіх деталей;
    • видалення залишків продуктів;
    • миття у теплій воді;
    • сушка.

    1. Розберіть знімні деталі. Особливо будьте обережні з гострими ножами. З поверхні видаліть залишки продуктів. Для цього можете використовувати щітку з жорсткою щетиною, призначену спеціально для побутових пристроїв.

    2. У теплій воді, за допомогою мильного розчину, вимийте кожну деталь. Коли будете вибирати речовину, то віддавайте перевагу варіантам без ароматичних добавок і барвників. Важкодоступні місця мийте за допомогою щітки. Після знову сполосніть чистою водою.

    3. Витріть компоненти і покладіть їх, щоб вони остаточно висохли. Так вони не поржавіють. Запам'ятайте, ні в якому разі не сушіть їх на батареї. Це позначиться на гостроті ножів.

    Постарайтеся всі компоненти мити вручну, а не складати в посудомийну машину. Іноді це може привести до пошкодження захисного шару.

    Що стосується частини з мотором, то її протріть злегка вологою ганчіркою і для надійності теж дайте просохнути. Коли елементи стануть повністю сухими, можете зібрати оснащення.

    Якщо ще раз уважно прочитати цей список, нічого складного в цьому немає. Потрібно тільки слідувати елементарним порадам і ніякі поломки нестрашні.

    Хочете придбати додаткові запчастини для м'ясорубки?  

    Інтернет-магазин Patok зібрав один із найбільших каталогів. Скориставшись фільтром, швидко знайдете потрібний товар. З нашою допомогою подаруйте техніці друге життя.