ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як доглядати за кухонним комбайном?

    moulinex виробники побутової техніки знають, як багато часу жінки проводять на кухні. Ось вони і випускають різні пристрої, які спростять їм життя. Звичайно, вони самі не приготують їжу, а ось порізати овочі, перекрутити фарш, зробити пюре — це запросто. Зрозуміло, мало хто відмовиться від такого помічника.

    Але є і такі дами, які користуються подібними пристроями вкрай рідко. І це абсолютно не пов'язано з тим, що вони швидко і легко справляються з усіма домашніми обов'язками. Просто вони не знають, як доглядати за технікою.

    Здавалося б, що тут може бути складного. Але це не так. Незнання елементарних правил призводить до того, що можуть знадобитися нові запчастини для кухонного комбайну Мулінекс , так як старі прийшли в непридатність.

    Які існують елементарні правила?

    Як вже зрозуміло, після кожного процесу приготування їжі обладнання потребує очищення. Якщо цього не зробити, то залишки продуктів засохнуть і відмити їх буде досить складно. Та й це вкрай негативно позначиться на самих деталях. З цього виходить висновок — регулярне чищення.

    Всі деталі, які є, поділяють на дві великі категорії:

    • знімні;
    • незнімні.

    Для кожної з цих груп існують свої особливості.

    1.Почнемо зі знімних. Вони легко знімаються і миються у теплій воді. При бажанні можна використовувати і спеціальні засоби. Тільки стежте, щоб це не були абразиви.

    Більшість предметів можна поміщати і в посудомийну машину. Але перед цим краще вивчити інструкцію і почитати рекомендації виробників. Також не забувайте звертати увагу і на матеріал, з якого виготовлені. Це може бути:

    • пластик;
    • метал;
    • скло.

    Після води всі компоненти ретельно протираються і сушаться.

    2.   Незнімні ні в якому разі не можна мочити. Для догляду використовують злегка вологу ганчірку. Якщо зайва волога потрапить на мотор, то це може привести до його поломки.

    Якщо слідувати елементарним порадам, то ніяких труднощів не повинно виникнути. Виконуючи всі рекомендації виробників, ви ніколи не зіштовхнетеся з поломкою. А якщо виникне така необхідність у покупці нових елементів, то не варто засмучуватися. Їх же так легко відшукати.

    Знадобилися запчастини для кухонного комбайну?  

    Тоді відвідайте Інтернет-магазин Patok. За лічені хвилини знайдете потрібний елемент і в декілька кліків замовите його. Якщо хочете дізнатися додаткову інформацію, зв'язуйтеся зі співробітниками. З нашою допомогою ваша техніка буде працювати справно.  

    \