ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як правильно підібрати лопатку для хлібопічки

    podobrat-nozh-meshalku-dlya-hlebopechku.jpg Лопатка для хлібопічки , напевно, одна з всіх запчастин для побутової техніки має безліч назв. І як тільки цю запчастину не називають: ніж хлібопічки, помішувач тіста, лопатка, лопата, тістоміс, тощо. Однак, незважаючи на це, має вона одну функцію — рівномірний і правильний заміс тіста. При покупці хлібопічки лопатка вже йде в комплекті, а деякі моделі комплектуються двома лопатками (звичайною і для житнього хліба). Лопатки зазвичай покривають фторопластом (тефлоном), стійким до високих температур.   Однак згодом лопатки-помішувачі зношуються, деформуються або просто губляться. І виникає питання про її покупку (заміну). Купити лопатку для хлібопічки ви можете в нашому інтернет-магазині. У нас представлені запчастини для хлібопічки Moulinex, Kenwood, Philips, Zelmer, Tefal, Ariete, Krups, DeLonghi.

    На що потрібно звертати увагу при виборі лопаті лопатки?

    Найважливіше, це звичайно ж розмір отвору (місце) для вала двигуна (мотора) хлібопічки . Воно повинно бути відповідної форми і діаметра. Допускається люфт між валом і посадковим отвором. Лопатка повинна сидіти вільно, але не бовтатися. Розмір отвору має зрізну частина, яка теж повинна збігатися. Допускається різниця +/- 1 мм. Діаметр отвору лопатки позначається латинською великою літерою D, діаметр зрізний частини великої d. Висота лопатки позначається латинською H, довжина великої L. Лопаті хлібопічки можуть мати пряму і вигнуту форму, на якість замісу тіста це суттєво не впливає. Довжина зігнутої частини лопатки позначається символом M. Розміри і форми самого ножа хлібопічки не принципові, головне, щоб він підійшов на вал.

    Як правильно експлуатувати хлібопічку?
     
    Найчастіше, в спеченому хлібі, лопатка залишається всередині самої випічки. Для того, щоб дістати лопатку — в комплекті деяких моделей хлібопічок передбачений пристрій екстрактор. Найкраще вийняти тістомішалку з готового хліба через 10-15 хвилин після приготування, а не відразу. Однак, якщо хліб уже давно охолонув і лопатка залишилася всередині, то дістати її буде досить проблематично. Якщо м'якуш хліба прилип до помішувача, не потрібно шкрябати його ножем або іншими предметами, а просто покласти його в теплу воду на пару хвилин і відмити звичайною губкою.

    Де можна придбати лопатку для хлібопічки?

    У разі необхідності, ви завжди можете придбати ніж, помішувач, лопатку хлібопічки в нашому інтернет-магазині «Patok» запчастин і аксесуарів для побутової техніки. У нашому асортименті можна купити лопатку   Moulinex, Kenwood, Gorenje, Philips, Tefal   і інші. Але якщо ви не знайшли в нашому переліку запчастин, що вас цікавить або ж на ваш бренд, не впадайте у відчай. По-перше, деякі виробники не виробляють власних комплектуючих, а по-друге існують універсальні запчастини для хлібопічки   з різними параметрами.  

    Вдалої випічки!

    \