ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Як доглядати за пилососом після прибирання?

    Пилосос Якщо зазирнути в будинок до будь-якої господині, то зрозуміло, що там знайдемо пилосос. Це один із головних побутових помічників для прибирання. Він збирав пил і інше сміття в спеціальний контейнер, захований всередині пристрою. Але з часом відомі світові виробники вдосконалили модель і додали їй додаткові функції — можливість робити вологе прибирання. Це припало до душі кожної.

    Багато хто вже давно придбали таку техніку і не можуть натішитися. Вона прекрасно справляється зі своїми обов'язками і не вимагає особливого догляду. Якщо дотримуватися певних правил, то нові запчастини для пилососів Томас не знадобляться ще довгий час.

    Тепер більш детально розглянемо, як потрібно стежити за технікою, на прикладі обладнання Томас.

    Подібне оснащення, як і інша схожа модель, має два основні режими роботи:

    • сухе прибирання;
    • вологе.

    Доглядаємо правильно

    В залежності від обраного режиму, є певна послідовність дій після проведеного прибирання.

    1. Почнемо з традиційного. При сухому режимі сміття потрапляє в контейнер, в якому налито невелику кількість води. Це не дає пилу поширюватися по приміщенню. Після закінчення процесу очистіть контейнер. Для цього дістаньте резервуар, долийте туди трохи води, а потім вилийте використану рідину. Не забудьте його прополоскати, щоб остаточно позбутися забруднень. Огляньте фільтри. Якщо вони забруднені, то почистіть і їх.

    2. Що стосується вологого прибирання, то тут розпорошується чиста вода, а потім збирається брудна рідина разом зі сміттям. При цьому чиста вода абсолютно не перемішується з брудною.

    Після такого прибирання, окрім контейнерів, важливо приділити увагу трубкам і насадкам. Але їх досить легко почистити.

    Для початку вилийте брудну воду і залийте чисту у відповідний контейнер. Сюди опускається трубка і включається пилосос. Таким чином рідина видалить усі забруднення. Після того як вода зникне, почекайте ще пару секунд. Потік повітря висушить деталі. В самому кінці позбудьтеся використаної води з контейнера, промийте його і зняту насадку.

    Як бачите, на догляд піде декілька хвилин часу. Якщо ви будете їх виконувати кожен раз, коли користуєтеся пристроєм, то нові запчастини не будуть потрібні. Коли виникне така необхідність, то в інтернет-магазині Patok, можна придбати товари до будь-яких моделей. Подовжуйте своїй техніці життя.