ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Які найпопулярніші виробники кухонних комбайнів?

    Сучасний ринок побутової техніки просто зацікавлює різними товарами. І серед цього розмаїття представлені і кухонні комбайни. Це як китайські моделі, так і варіанти від відомих виробників.

    Зрозуміло, все б хотіли вибрати тільки найякісніше обладнання, щоб потім не довелося в терміновому порядку шукати деталі і витрачатися на дорогий ремонт.

    Якій марці кухонного комбайну   ж віддати перевагу?

      Moulinex

    Пристрій виконує величезну кількість різноманітних функцій. При цьому у користувачів не виникає складнощів із його управлінням. У деяких навіть зустрічаються рідкокристалічні дисплеї.

    Сам пристрій має не тільки стандартні функціональні можливості. Деякі моделі оснащені невеликим млинком і соковижималкою для цитрусових. До того ж немає проблем знайти додаткові запчастини для кухонних комбайнів Moulinex .

    Philips

    Ще один з лідерів на світовому ринку. Серед усього їх асортименту особливою популярністю користуються варіанти, призначені для нарізки продуктів. Неважливо, що ви хочете подрібнити, у вас виходять акуратні кубики.

    Ще славляться пропозиції з м'ясорубкою шнекового типу. На корпусі є певна кількість кнопок, що відповідають за різні насадки. Для регулювання швидкості є спеціальний джойстик.

    Bosch

    Устаткування даного типу швидко завоювало популярність серед господинь по всьому світу. Воно має масу корисних функцій. До того ж вельми надійний і міцний корпус.

    Kenwood

    Останні моделі цього виробника славляться 6 швидкостями. Крім цього передбачено близько 12 насадок. За рахунок цього він може виконувати різні функції. До того ж вважається найбезпечнішим.

    Сучасний ринок побутової техніки постійно поповнюється новими моделями. Але користувачі намагаються віддавати перевагу перевіреним маркам. Так ви будете впевнені, що вам не попадеться чергова китайська підробка. А що з цього вибрати вирішуйте самі. А взагалі орієнтуйтеся на свої побажання і для яких цілей купуєте пристрій. Ну і не забувайте про ціни.

    Шукаєте деталі для кухонного комбайну?  

    Поспішайте в Інтернет-магазин Patok. У великих каталогах, ви знайдете запчастини до будь-якого бренду. Вам потрібно лише чітко вказати технічні характеристики. Якщо буде потрібна допомога, то консультанти на зв'язку. Подаруйте техніці друге життя.