ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Які найпопулярніші виробники пилососів?

    Ринок побутової техніки просто рясніє різними пропозиціями. Серед користувачів починається якась паніка, а що ж тоді вибрати? Адже стільки брендів і вони всі різні.

    Зрозуміло, що серед цього списку є лідери, які стежать за якістю продукції, а є і недобросовісні виробники. Зрозуміло, не хотілося б придбати саме такий варіант. Ось тому користувачі і переживають, а не знадобляться їм незабаром запчастини для пилососа Zelmer або Томас?

    Кому варто віддавати перевагу?

    Найвідомішим виробником вважається Самсунг. Його асортимент налічує величезну кількість різноманітних варіантів. Це не тільки   елітні пропозиції, але і цілком бюджетні. Кожному буде що вибрати.

    Заслуговує уваги і Philips. Голландська компанія ретельно стежить за якістю своєї продукції. Головна особливість їх товарів — відмінна фільтрація повітря і надійність прибирання.

    Бренд Zelmer — це поєднання багатофункціональності і сучасного дизайну. Використання інноваційних технологій дозволяє за лічені хвилини зібрати накопичене сміття. При цьому не варто боятися, що ціна захмарна. В асортименті є і бюджетні варіанти.

    Крім перерахованих вище, є і такі гідні виробники:

    • Томас;
    • Electrolux;
    • LG.

    Купуючи таку продукцію, не бійтеся, що попадеться чергова китайська підробка.

    На що ще звернути увагу?

    Коли ви вже знаєте, кому з лідерів віддавати перевагу, то не забудьте ознайомитися із технічними характеристиками. Так як в будь-якому асортименті є компактні і потужні моделі.

    Критерії вибору:

    • потужність;
    • тип прибирання;
    • кількість насадок;
    • тип пилозбірника;
    • додаткові можливості.

    Запам'ятайте, не робіть головним пунктом ціну. З цього нічого доброго не вийде.

    Купуючи побутову техніку, не приймайте поспішних рішень. Уважно вивчіть асортимент. У вас повинен бути вибір хоча б з двох моделей. Нехай вам консультанти детально розкажуть. А ваше завдання дізнатися якомога більше тонкощів. Адже саме від цього залежить, як довго прослужить побутовий помічник.

    А якщо так трапиться, що знадобиться замінити деталь, в інтернет-магазині Patok знайдете необхідне. Тут представлені товари до всіх відомих марок. Так що вам не доведеться довго шукати необхідний елемент. З таким підходом техніка прослужить ще не один рік.