ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Правила перевірки насоса пральної машини

    Пральна машина — головний помічник у домі будь-якої господині. Її поломка — це завжди стрес. І хочеться вирішити проблему якомога швидше, але ремонт затягується надовго.

    Просто скільки разів були такі випадки, коли «майстри» міняли працюючий насос пральної машини замість того, щоб його перевірити. Всього цього можна було уникнути, якщо вчасно здійснити перевірку. Звичайно, це краще доручити фахівцеві, але деякі моменти не заважає і вам знати. 15_c022960dc94cdf06398aeb0be274b39d.jpg

    Як зрозуміти, що потрібно перевірити помпу?

    Жодна поломка не стається без будь-яких ознак. Значить, ви просто не помічали зміни в роботі побутового приладу. Є ряд факторів, які вказують на термінову перевірку насоса.

    • На дисплеї мигають деякі лампочки. Переконайтеся, що вони свідчать про виникнення проблем із помпою.
    • Перед зливом води пральна машина зависає.
    • Насос не подає звуків.

    Якщо ви переконалися, що проблеми з помпою, необхідно зайнятися її ремонтом.

    Що робити далі?

    Не поспішайте відразу купувати нові запчастини або налаштовуватися на дорогий ремонт. Для початку переконайтеся, що помпа не зупинилася, через сміття. Ретельно приберіть все забруднення. У деяких випадках це допомагає повернути помпу в робочий стан. 15_51044886284689d3ea5936b6ae38c006.jpg

    Огляд деталей дозволить переконатися у цілісності механізму, гумових прокладок. Якщо помітили пошкодження, ви знайшли причину.

      Буває і таке, що з механічного боку все в порядку, тоді переходять до огляду електроніки. За допомогою мультиметра перевіряється напруга. Якщо на табло показується 0 або 1, швидше за все, згорів моторчик, він потребує заміни.

    Невелика порада: перевірку деталей краще довірити фахівцям. Просто не завжди причиною поломки стає насос. Майстру легше в цьому розібратися. До того ж, він у цей час огляне інші деталі і можливо помітить ще одну проблему.

    А взагалі ідеально періодично проводити профілактичний огляд на виявлення поломок. Повірте, замінити одну незначну деталь легше, аніж потім повністю міняти всі або купувати нову пральну машину.

    Разом з інтернет-магазином Patok підберете оригінальні запчастини для будь-якої марки побутової техніки. Після заміни пральна машина буде знову працювати без перебоїв.

    \