ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Наскільки важлива роль пружини у пральній машині?

    Будь-яка поломка побутової техніки — серйозне випробування для господарів. Вони   відразу починають нервувати. Особливо паніку викликає вихід з ладу великих побутових приладів. Багато хто вже приготувався до того, що покупки нової пральної машини не уникнути. У деяких випадках дійсно краще придбати нову модель, але не варто себе марно накручувати.

    Для початку не завадить консультація майстра. Можливо, ситуація не настільки плачевна і будуть потрібні лише пружини для пральних машин , а не сам барабан або взагалі мотор.

    Що ж це за деталь? Пружина

    Пружина відповідає за утримання бака і повернення його на місце при сильних коливаннях. Вона прикріплюється до самого барабану і корпусу.

    Через тривале використання і велике навантаження вона виходить з ладу:

    • розтягується;
    • лопається під час прання.

    Якщо деталь розтягнута, під час прання у барабані з'являться сторонні звуки, посиляться вони в режимі віджимання. Це пов'язано з тим, що бак починає битися об корпус приладу.

    Деякі не звертають на це увагу і продовжують користуватися пристроєм. Вони вважають, що білизна неправильно розподілилося або занадто багато поклали речей. Результат такої неуважності: заміна не тільки пружини, а й інших запчастин.

    Коли деталь повністю лопається під час прання, це може негативно позначитися на внутрішніх частинах.

    Пам'ятайте, що пружина відразу не лопається. Спочатку вона поступово розтягується і тільки потім остаточно виходить з ладу. Якщо ви почули сторонні звуки з барабана (раніше такого не було), покличте майстра.

    Як поміняти зламану пружину?

    У заміні цієї деталі немає нічого складного. Якщо ви це збираєтеся робити вперше, можуть виникнути труднощі. Просто в деяких випадках потрібно часткове розбирання пральної машини. Майстер швидше в цьому розбереться. До того ж він зробить профілактичний огляд, що дозволить запобігти майбутньої поломки.

    Вам у цій ситуації залишається лише замовити нову деталь через
    інтернет-магазин Patok і чекати доставки. Серед великого асортименту обов'язково знайдете свою
    модель. Слідкуйте за тим, щоб ваша техніка працювала справно і без збоїв.