ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Багаторазові чи одноразові мішки для пилососів LG: яка між ними різниця?

    Прибирання у будинку завжди забирає багато часу і сил. Але за допомогою пилососа цей процес значно прискорюється. Ви без проблем зберете пил і сміття. Ось тільки ви повинні бути впевнені, що в мішку для пилососу залишиться ще місце.  

    Тому за ними потрібно ретельно доглядати, щоб можна було нормально користуватися технікою. Витрушувати або навіть міняти мішок — ці дії потрібно періодично виконувати. Ось тільки варто пам'ятати, що одноразовий мішок після заповнення відразу викидають, а багаторазовий чистять і знову ним користуються. Залишилося тільки зрозуміти, чим ці мішки для пилососів LG відрізняються і які краще вибрати.

    Яка різниця між мішками?

    Одноразові

    Вже з назви зрозуміло, що після використання ці ємності більше не вставляють в пилосос, а просто викидають.

    Плюси:

    • Не потрібно мучитися, коли будете чистити мішок. Вам не доведеться дихати пилом, коли будете його витрушувати. Просто дістали і викинули.
    • Радує і вартість мішків. Ви без проблем зможете придбати цілу пачку.

    Мінуси:

    • Одноразові мішки бувають синтетичними або паперовими. Відповідно при попадані вологи, вони втрачають свою форму і не годяться більше для використання.
    • Коли ви будете виймати або вставляти мішок, стежте, щоб він не порвався, будьте акуратними.
    • Оскільки ви не можете використовувати мішок повторно, завжди повинен бути запасний. Тому потурбуйтеся про це.

    Багаторазові

    Вони годяться для тривалого використання. Ось тільки варто пам'ятати, що багаторазові не означають вічні. Вони теж потребують заміни, ось тільки не так часто.

    Плюси:

    • Після заповнення, ви просто витрушуєте мішок і знову вставляєте. Його не потрібно так часто міняти. Це робите тільки в тому випадку, коли цілісність матеріалу вже повністю втрачена.
    • Тканинна основа досить міцна і її не так просто пошкодити. Але все ж ви повинні бути обережними, коли чистите мішки.
    • Такі деталі не бояться вологи і не втрачають цілісність. Вам потрібно тільки добре просушити мішок.

    Мінуси:

    • Коли будете чистити пилозбірник, є ризик надихатися пилом. Тому це краще робити на вулиці або хоча б на балконі, попередньо відкривши вікно.
    • Вартість такої основи в порівнянні з попереднім варіантом більш висока. Але ви ж не так часто будете міняти мішок.
    • Є ризик появи неприємного запаху. Тому, пилозбірники потрібно добре просушувати після попадання вологи. А ще періодично прати. Тільки пам'ятайте, що їх не можна викручувати, щоб не втратили форму.

    Це були основні характеристики, які стосуються одноразових і багаторазових мішків. Так за першими дуже легко доглядати, але завжди повинні бути запасні. Що стосується багаторазових, то з ними клопоту набагато більше, але і термін служби довше.  

    Пам'ятайте, що ви повинні підбирати мішки чітко під модель пилососа. Якщо цю інформацію не знаєте, загляньте в інструкцію. Разом з консультантами Patok підберете відповідний варіант і зможете спокійно користуватися технікою.