ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    За якими причинами ламаються шланги для пилососа Самсунг?

    Зручність користування пилососом безпосередньо залежить від стану всіх комплектуючих. Зокрема це стосується шланга. Якщо він зламається, то не вийде нормально користуватися пристроєм. Адже пил і сміття не будуть потрапляти в мішок.

    Багато користувачів не розуміють, як ця поломка трапилася. Просто гофровані шланги для пилососа Самсунг на вигляд такі міцні. Ось тільки це лише на перший погляд. Вони ламаються досить часто і в таких ситуаціях не заважає знати причину.

    Чому пошкодився шланг в пилососі?

    Природний знос

    Це цілком очікувано, коли ви багато років користуєтеся пилососом. Якщо таке трапилося, просто замініть шланг на новий і далі спокійно включайте пилосос.

    Порушення правил експлуатації

    Це одна з найпопулярніших причин, після яких доводиться купувати нові запчастини. Так можна виділити найпоширеніші дії, які здійснюють користувачі:

    • Пилосос переміщують із місця на місце, смикаючи за шланг. Через таких дій гофра розтягується і може порватися.
    • Під час прибирання шланг перекручується і перегинається. Причина може бути в неправильно підібраному комплектуючому: вона занадто коротка або довга. Також користувачі хочуть прибрати у важкодоступних місцях і так пошкоджують цілісність шланга.
    • Попадання усередину гострих предметів теж негативно позначається на цілісності гофри. До того ж уламки та гострі елементи можуть пошкодити інші деталі.
    • Неправильне зберігання — ще одна поширена причина поломки. Якщо є така можливість, від'єднайте шланг від самого пилососа. Не виходить таке зробити, тоді стежте, щоб нічого не перегиналося і не перекручувалося. А ще враховуйте температуру зберігання.

    Деталі поганої якості

    Таке трапляється вкрай рідко, але буває. Досить часто користувачі економлять на шлангу і придбають дешеву модель. Зрозуміло, що вона довго не прослужить і її потрібно міняти. Так що не варто економити на комплектуючих, а відразу купувати якісні товари.

    Причин поломки деталей для пилососа багато і найчастіше це трапляється з вини користувачів. Якщо таке сталося, не варто ремонтувати шланг. Його цілісність не відновите. Тут вихід тільки один — покупка нової запчастини і Patok   в цьому обов'язково допоможе. Тепер знову зможете спокійно прибирати.

    \