ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Причини, за якими замок пральної машини більше не працює

    Пральна машина — один із важливих побутових приладів в будь-якому будинку. Тільки уявіть своє життя без неї. Зрозуміло до такої техніки відносяться вкрай дбайливо. Це впливає на термін служби, але рано чи пізно доведеться звертатися за допомогою до майстрів.

    Цей побутовий прилад складається з величезної кількості запчастин, де кожна виконує свою роботу. Так замок пральної машини відповідає за блокування дверей під час процесу прання. Якщо пристрій виходить з ладу, користуватися приладом неможливо: вода просто заллє приміщення. У деяких моделях прання навіть не запуститься, система не дозволяє.

      Що послужило раптовому виходу з ладу? Замок

    Поломка трапляється з кожною деталлю. Найчастіше замок вимагає заміни через такі причини:

    • через тривале використання біметалічні пластини зносилися і деформувалися;
    • трапилося коротке замикання.

    Не варто забувати про те, що вина може бути і самих користувачів, які не дотримуються елементарних правил. Не так відкрили замок і він зламався.

    З причинами розібралися. Тепер залишилося зрозуміти, який тип замка необхідно купувати. У сучасних моделях найчастіше використовують такі варіанти:

    • електромагнітні;
    • біметалеві.

    Електромагнітний замок стали рідше використовувати. Це пов'язано з тим, що при відсутності подачі електрики його неможливо відкрити. Це завдає клопоту користувачам, ось виробники і відмовилися від нього.

    Біметалічні моделі — лідери на ринку. На відміну від попереднього відсутність електрики не перешкоджає відкриванню дверцят. Що стосується принципу роботи, він теж вельми простий: на термічний елемент подається електрика, від цього він і нагрівається. Далі гріються пластини, які чинять тиск на важіль, і дверці відкриваються.

    Так як замок невелика деталь, полагодити його або змінити на новий не складе ніяких труднощів. Але все ж зайва консультація майстра не завадить. Справа в тому, що незначна поломка може погано позначитися на інших запчастинах. А ви ж не хочете виділяти величезні кошти на ремонт. Тому викличте спеціаліста, а вам лише залишиться замовити необхідний елемент через інтернет-магазин Patok. Декілька хвилин і запчастини знайдені. Тепер залишається почекати декілька днів і знову можна без побоювання включати пральну машину.

    \