ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    За якими параметрами вибирати ТЕН для пральної машини

    Без пральної машини складно уявити будинок. Це як ускладнюється життя господині і скільки їй доведеться витрачати часу на прання. Тому намагаються вибирати дорогі моделі з тривалим терміном гарантії.

    Але навіть це не вберігає від того, що деякі запчастини виходять з ладу. Наприклад, ТЕН для пральної машини може в найбільш невдалий момент зламатися. Те, що він вийшов з ладу, легко зрозуміти. Речі не відпираються, вода не нагрівається.

    Ця проблема швидко вирішується, просто потрібно підібрати нову деталь. В цьому немає нічого складного, тільки важливо знати основні критерії вибору.

    Які параметри необхідно враховувати?

    Простіше просто взяти з собою старий ТЕН і знайти такий же. Але бувають такі ситуації, коли запчастина не збереглася або ви вибираєте в інтернеті, а тут складно візуально порівняти моделі. Необхідно тільки дивитися на характеристики. тен

    Довжина

    Щоб отримати цей показник, виміряйте відстань від фланця до крайньої точки елемента. У цих цифрах допускається похибка в 1,5 мм.

    Потужність

    Її ви можете знайти на фланці. В ідеалі необхідно знайти елемент із такими самими показниками. Якщо вже ніяк, допускається розбіжність максимум в 200 Вт. Це означає, що вода буде швидше або повільніше нагріватися, все залежить від цифр.

    Форма

    Вона може бути гнутою або прямою. Ви повинні підібрати деталь такої ж форми. Тут розбіжностей не може бути.

    Ширина гуми

    Вона буває довгою або короткою.

    Наявність датчика температури

    Якщо говорити про старі моделі, то в них немає ні самої деталі, ні отворів для неї. Що стосується більш сучасних, то в них присутня ця деталь. Бувають і такі, де немає запчастини, але зустрічається отвір.

    Якщо уважно слідувати цим підказкам, без проблем підберете необхідні запчастини. Боїтеся помилитися, тоді попросіть допомоги у фахівців. Разом з консультантами інтернет-магазину Patok, замовите деталі оригінального походження і зможете забути про побутові проблеми.