ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому пилосос видуває назад пил?

    Будь-яка господиня намагається завжди утримувати свій будинок в чистоті. Щотижня проводиться регулярне прибирання. А раз в декілька місяців жінки затівають генеральне прибирання всього будинку. Зрозуміло, що в кожному з цих випадків без відповідної побутової техніки не обійтися.

    Звичайно, можна прибрати і за допомогою віника, совка і мокрої ганчірки, але це буде набагато довше. Цей спосіб годиться тільки для періодичної збирання. Якщо затіяли генеральне прибирання, то без пилососа робити це складно.  

    В один прекрасний момент господині стикаються з такою неприємністю, пристрій видуває пил назад, хоча такого взагалі не повинно бути. У них виникає питання, що робити і чи потрібно купувати запчастини для пилосовів Zelmer   для заміни?

    Через що пил вилітає назад в повітря?

    При нормальній роботі обладнання   пил, який заковтується, повинний залишатися всередині, а не потрапляти знову в повітря. Якщо таке почало відбуватися, то це свідчить про якісь порушення. Майстри радять відразу припинити прибирання, інакше це може привести до повного виходу з ладу пристрою.

    В чому може бути проблема:

    • пошкоджений мішок для сміття;
    • неправильно встановлений контейнер.

    Найпоширеніша причина — пошкодження мішка. В процесі   установки користувачі можуть його ненавмисно пошкодити. Як тільки він почне наповнюватися, пил буде вилітати з нього. Крім цього багаторазові ємності самі по собі зношуються і протираються. Так що їх необхідно періодично міняти.

    Порушення у роботі можуть бути пов'язані з тим, що мішок погано з'єднується зі шлангом і все сміття потрапляє всередину техніки. У такій ситуації його необхідно поправити.

    Чим небезпечне таке явище?

      Якщо нічого не робити і сміття потраплятиме всередину, то він швидко заб'є мотор. Двигун почне перегріватися, а потім взагалі згорить. Зрозуміло, такий ремонт коштує великих грошей.

    Щоб не стати жертвою подібної ситуації, завжди виконуйте елементарні правила користування. А коли з'явилися якісь порушення в роботі, відразу викликайте майстра.

    Шукаєте нові запчастини для пилососа?

      В Інтернет-магазині Patok знайдете деталі як для марки Zelmer, так і до іншого бренду. Для цього вам потрібно зайти в каталог і вказати необхідні характеристики. Додаткові дані уточнюйте у консультантів. Подаруйте техніці друге життя.