ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Дотримуйтесь елементарних правил користування і вам не прийдеться купувати нову тарілку для мікрохвильовки

    Мікрохвильова піч — це порятунок будь-якої господині. Адже тепер на розігрів їжі піде мінімум часу. До того ж не доведеться довго чекати або йти на якісь хитрощі, щоб розморозити продукти. Всього декілька хвилин і все готово.

    Зрозуміло, хочеться, щоб побутовий помічник служив якомога довше без ремонту і покупки додаткових елементів. Особливо це стосується піддону. Адже один невірний рух і тарілка для СВЧ Samsung розбилася. Доводиться купувати нову. Зайві витрати нікого не радують і багато користувачів цікавляться, а чи можна їй якось продовжити термін служби і що для цього зробити.

    Яких правил потрібно дотримуватися?

    Найчастіше користувачі змушені купувати нову тарілку через те, що стара розбилася повністю або частково ушкодилася. Але цього можна було уникнути, якщо дотримуватися елементарних правил користування:

    1. Акуратно ставте посуд з їжею. Слідкуйте, щоб вона не їздила по поверхні.
    2. Витираючи мікрохвильовку, обережно виймайте піддон, щоб він не впав.

    Запам'ятайте, що пошкодженою тарілкою не варто користуватися. Інакше є ризик її повністю розбити і отримати травму.

    Виймаючи піддон, стежте за кріпленнями. При необережних рухах деякі можуть їх зламати на самій тарілці. Якщо вони будуть пошкоджені, то у вас вже не вийде нормально закріпити основу. А це призведе до порушення роботи, і їжа буде розігріватися нерівномірно. До того ж є ймовірність перевернути миску або каструльку. І тоді вам доведеться повністю мити внутрішню частину СВЧ.

    Скляний піддон — це найбільш уразливий предмет в пристрої. Один необережний рух і від нього залишаться одні друзки. Так що дотримуйтеся елементарних правил і вам не доведеться витрачатися на нові деталі.

    Не встежили і тарілка длямікрохвильовки ушкодилася? Не турбуйтеся, а заходьте в інтернет-магазин Patok. У величезному каталозіобов'язково відшукаєте товар, який цікавить. Для цього вам потрібно буде вказатиосновні параметри і система сама підбере для вас моделі. Так що вам недоведеться переглядати весь асортимент. Подаруйте своїй техніці тривалий термінслужби.