ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Чому двигун пральної машини взагалі зламався

    Господині складно представити свій будинок без побутової техніки. Це ж скільки процесів доведеться виконувати самостійно. Ну ще можна перекрутити м'ясо на фарш або збити крем, а ось прати руками дуже складно і довго. Доведеться виділити зайві 2 або 3 години (хоча це все залежить від кількості брудної білизни).

    Тому в кожному будинку можна знайти пральну машину. Всього декілька натискань і ви займаєтеся іншими справами. І раптом трапляється неприємність: у роботі техніки виникають поломки. Не страшно, коли це дрібні деталі і їх легко поміняти, а коли виходить з ладу двигун пральної машини — це серйозно і покупка нової запчастини надто дорога.

    Не хотілося б потрапити в подібну ситуацію. Є питання, а чи можна цього якось уникнути?

    У чому криється причина? Двигун

    Деякі користувачі думають, що основні деталі ламаються тільки в дешевій техніці. Так, подібні запчастини швидше виходять з ладу, але від поломки не застраховані навіть дорогі моделі. Причин багато:

    • брак виробника;
    • порушення правил експлуатації;
    • знос деталей.

    Найчастіше причинами термінового ремонту мотора стають:

    • зламані електричні щітки;
    • обрив обмотки в роторі і статорі;
    • колекторні ламелі.

    Ці деталі просто відслужили своє і легко змінюються. Після — двигун працює, як новий.

    Причина поломки може критися і в тому, що спочатку вийшли з ладу дрібні деталі, які вплинули на роботу мотора. Тут провина виключно користувачів, які вчасно не викликали майстра.

    З цього напрошується висновок: помітили неполадки, звертайтеся до фахівця. Йому під силу швидко знайти причину і усунути її. Він вам скаже: тут ще можливий ремонт або буде потрібно покупка нових запчастин.

    Відразу хочеться відзначити, що не намагайтеся економити і купувати дешеві запчастини. Вони швидко ламаються і доведеться знову витрачатися. Шукайте оригінальні, якщо хочете користуватися побутовими приладами довго.

    За допомогою інтернет-магазину Patok без проблем знайдете необхідні деталі і вже через декілька днів побутові справи перестануть приносити вам стільки клопоту.