ua | ru
Пн-Пт
10:00-17:00
Сб
10:00-15:00
Каталог
    0
    0

    Яким повинен бути якісний підшипник для пральної машини?

    Будь-яка техніка в ході використання зношується і потребує заміни, тому навіть найякісніша пральна машина   не зможе служити довше семи років. Щоб виріб відпрацював за цей термін, варто дотримуватися правил експлуатації та вчасно міняти деталі, які вийшли з ладу.

    В середньому, підшипник пральної машини може працювати до 4 років, а після він   починає ламатися і вимагає заміни. Придбати таку деталь не складає труднощів, але щоб вона виявилася якісною і довго радувала справною роботою, варто дотримуватись деяких правил. Blok-podshipnikov-6203-dlya-stiralnoj-mashiny-Electrolux.jpg

    Причини поломок і правила вибору підшипників

    Несправність деталі може визначити кожен, але зрозуміти, що спровокувало поломку, під силу тільки досвідченому фахівцеві. До найпоширеніших варіантів виходу з ладу підшипників відносять: наявність корозії, низькоякісні матеріали, вироби або сальники, що не були вчасно змащені при установці виробником.

    У будь-якому випадку при погіршенні роботи деталі, кожен замислювався про необхідність її заміни. Щоб придбаний товар радував довговічністю і надійністю, варто звертати увагу на:

    • Матеріал. Вироби можуть бути металевими або пластиковими. Перші дуже затребувані і часто застосовуються у пральних машинах середнього класу. Другі ж відрізняються високою ціною, але мають міцну металеву основу, яка покрита пластиком.
    • Розміри деталі. Щоб не помилитися, варто виміряти внутрішній і зовнішній діаметр, а також висоту підшипника. Після отримання необхідних даних, потрібно визначити маркування ущільнювача. А потім, коли ви знаєте заміри, то знайти в інтернеті таблицю однотипних підшипників і легко підібрати відповідну модель.

    Продовжіть термін експлуатації вашої пральної машини, а Patok допоможе в цьому за допомогою якісних комплектуючих.